TurkNet ms problemi

RepePepe

Decapat
Merhaba arkadaşlar, 3 hafta önce internetimi değiştirdim. TurkNet internete katıldım. 3 hafta boyunca internetim gayet iyi bu konuda asla problemim yok indirme hızım upload hızım gayet iyi fakat internet ms yüksek 30 Riot Games oyunlarında benim 15 ms almam gerekir eski internetimde 15 ms alıyordum fakat bu TurkNet'te 15 ms alamıyorum destek kaydı oluşturdum kontrollar sağlandı hatlarda problem olmadığı gözüküyor eski internetimi takıyorum şak 15 ms alabiliyorum.
Yayın açmak istiyorum yayın açmadığım halde 30 ms alıyorum yayın açınca 40 50'lere çıkıyor ve beni bu rahatsız etmekte benim ms 15 olması gerekir ama eski internetime geçince 15 ms alabiliyorum.

TurkNet ms konusunda birinciyiz diyor da hep bu şikayetleri görüyorum. Ben de geçtiğimiz sene geçmiştim ve normalden fazla ping alıyordum. Bir süre kullandıktan sonra internetimi başka sağlayıcıya taşıdım ve 10-15 ms fark etti. Sanıyorum ki TurkNet İstanbul çevre illerde değilsen ping konusunda sınıfta kalıyor.

Oyun moduna almayı denediniz mi?
Bir de eğer ki kablosuz kullanıyorsanız TurkNet'in vermiş olduğu modem biraz zayıf kalıyor.

Muğla'da yaşıyorum. Eski internetim TTNET olmasına rağmen ms olarak asla problemim yoktu. Değişme sebebim tamamen TTNET bağlantı kesilmesiydi. TurkNet geçince ms olayı düzeltemediler.

Oyun moduna almayı denediniz mi?
Bir de eğer ki kablosuz kullanıyorsanız TurkNet'in vermiş olduğu modem biraz zayıf kalıyor.
Oyun modu derken?

Eski internetiniz nedir?
TTNET.

Muğla'da yaşıyorum. Eski internetim TTNET olmasına rağmen ms olarak asla problemim yoktu. Değişme sebebim tamamen TTNET bağlantı kesilmesiydi. TurkNet geçince ms olayı düzeltemediler.

Oyun modu derken?

TTNET.
Windows 10 ve 11 bilgisayarların ayarlarında bulunan bir şeçenek. Arama kısmına yazın çıkar.

Oyun modu derken?
TurkNet'in 3 modu var.
Standart,Hız ve oyun modu.
Oyun modunu seçerseniz pinginiz optimize ediliyor.
Ancak Az da olsa hız düşebilir çok fark edilmeyecek derecede.
Araştır biraz görürsün o ayarı.

Windows 10 ve 11 bilgisayarların ayarlarında bulunan bir şeçenek. Arama kısmına yazın çıkar.
O değil yahu.

TurkNet'in 3 modu var.

O değil yahu.
TurkNet'in böyle modkarı olduğunu bilmiyordum

TurkNet'in 3 modu var.

O değil yahu.
Bunu bulamadım sitesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…