TurkNet nakil işlemi nasıl işler?

p6ultimate

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 2 gün önce TurkNet'den nakil talebi oluşturdum. Müşteri hizmetlerine kendi telefonum ile arayınca müşteri hizmetleri meşgul diyor ama başka bir telefon ile arayınca hemen açtılar çok acayip bir şey neyse. İki gündür sormak istediğim şey ise talep oluşturdum talebim görünüyor mu (bazı müşteri hizmetlerine bunu sorduğumda talep yapmamissiniz diyor onun için soruyorum) bir de interneti kurmak için kaç günde gelirler? Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

Merhaba nakil için bir şey yapmanıza gerek yok eğer taşıma için gerekli işlemler yaptıysanız sadece beklemeniz gerekecek misal ben geçiş yaparken onu yüklememeyi istediler onun haricinde belgeleri onayladım internet üzerinden hepsi 48 saat olmadan internetim otomatik açıldı

Merhaba nakil için bir şey yapmanıza gerek yok eğer taşıma için gerekli işlemler yaptıysanız sadece beklemeniz gerekecek misal ben geçiş yaparken onu yüklememeyi istediler onun haricinde belgeleri onayladım internet üzerinden hepsi 48 saat olmadan internetim otomatik açıldı.

Merhaba. Yanıtınız için teşekkür ederim. Ben de siz gibi yaptım 4 gün bekledim ama hiç arayan soran olmadı talep oluşturdum görünüyor mu diye soruyorum ama cevap alamıyorum. Tutturmuslar Sadenet'e geçmeniz gerekiyor sizin orada Sadenet'in portu interneti %98 verimlilikle kullandirabiliyor diyor TurkNet, Türk Telekom vs başka internet saglayicilari hepsi %40 da verim sağlıyormuş. Bende artık sinirlendim. Çıkmak istediğimi soyledim bu sefer de neden çıkıyorsunuz ücretsiz kurulum yapılıyordu ve interneti iyi kullanabiliyorsunuz demeye başladı. Ben anlamadım neden Sadenet'e gecirtmeye çalıştılar. Bende çıktıktan sonra Türk Telekom aldım 100 Mbps olan paketi aldim. Biraz fazla para vereceğim ama TurkNet'in kurulmasini 1 haftadan fazla bekleyeceğime Türk Telekom 2 günde kuruluma geldi. Taahhüdüm bitince de biraz daha uygun bir sağlayıcıya geçerim artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı