TurkNet nasıl?

bende tam bilgim olmadığı için size soruyorum marmariste önerdiğiniz bir internet var mı peki?

bende tam bilgim olmadığı için size soruyorum marmariste önerdiğiniz bir internet var mı peki?
Hocam ben Marmarise uzak bir konumdayım, Kayserideyim.
Kullandığım firma Millenicom. Altyapım TT'nin FTTH (eve kadar fiber) altyapısı.
100'lük pakette 112 civarı hız alıyorum. Ping değerim de genelde 8. Bazen 9'a çıktığı oluyor ama dediğim gibi genelde 8. Zaten oyun oynamadığım için ping ile işim olmuyor, merak ederseniz diye belirtmek istedim. Bu arada 100'lük pakette 112 almam Millenicom'un bir marifeti değil fiber altyapıyla alakalı.

Şimdi ben durumumu anlattım. Varın siz kendinize göre pay biçin. Ben Millenicomdan memnunum. Yarın bir gün siz abone olup hiç memnun kaplayabilirsiniz bilemem.

Zaten bu internet olayındaki hemen her şey altyapıyla alakalı olduğu için hangi firmayı kullanırsanız kullanın aşağı yukarı aynı hizmeti alacaksınız. Bütçenize en uygun olanı seçin bence.

İlla bir tavsiye istiyorsanız Turkneti şu anki fiyatıyla tavsiye etmem. 50'lik altyapıda muhtemelen 40 civarı hız alırsınız. Hadi iç tesisatınız sağlıklıysa 45 falan diyelim. 45'lik bir hıza da 170 lira çok fazla bence. Kaldı ki o da taahhütsüz. Yılbaşında yine bir zam gelir muhtemelen. Zaten her yılbaşı bütün firmalar bir zam yapıyorlar.

bende geziniyorken gördüm alt yapım 46 mb destekliyor bana 35 mb önerdi 140 tl tahhütlü onu da düşündüm bende tt altyapısı kullanıyorum

hocam öyle değil ben türktelekom kullanıyorum cayma bedeli ödeyeceğim normalde ben 36 mb kullanıyodum dsl kopma sorunu yaşadım aradım teknik servis geldi hızını 12 mb düşürdüm düzeldi dedi gitti bu olay olalı 2 hafta oluyo 2 hafta boyunca hergün arıyorum türktelekomu hergün sabah 08:00 da sorununuz çözülmüştür diye mesaj geliyor ama eve ne bi servis geldi ne birşey arayıp söylüyorum ilgilenicez yarın kesin gelir diyolarlar sadece ve artık sıkıldım bende cayma bedelini ödeyip internet değiştirmeye karar verdim.

TurkNet'in kendi altyapısı var biliyorsundur o yoksa oturduğun yerde Türk Telekom altyapısı vardır TurkNet altyapısı yoksa TT altyapısı varsa Türk Telekom kullanıyorsun gibi bir şey.
TurkNet'in kendi altyapısı varsa düşünmeden al.

malesef tt altyapısı var şuanda

GigaFiber yoksa eski fiyatıyla geçilirdi ancak yeni fiyatla GigaFiber yoksa başka ISS'lere bakabilirsiniz. GigaFiber varsa düşünmeyin bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…