TurkNet nasıl?

'Ghost'

Hectopat
Altyapım Türk Telekom fiber ve maksimum 100Mbps alabileceğimi öğrendim. TurkNet kullanan arkadaşlar memnun musunuz? İnternet download hızınız ve Steam indirme hızınız nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapım Türk Telekom fiber ve maksimum 100Mbps alabileceğimi öğrendim. TurkNet kullanan arkadaşlar memnun musunuz? İnternet download hızınız ve Steam indirme hızınız nasıl?

Binaya kadar fiber olabilir altyapın hocam binadaki kutunun içini çekip atar mısın?

Evet memnunum genel olarak. Özellikle destek sistemi çok iyi, destek kaydı açıyorsunuz geç saat olsa bile hemen dönüş yaparak çözüyorlar, kendileriyle değil de Turk Telekom altyapısı ile ilgiliyse de arıza talebi açıyorlar genelde sonraki gün Turk Telekom gelip düzeltip gidiyor. Tek sıkıntım ping benim aniden çıkıp düşüyor bu da modemle bilgisayarı kullandığım oda arası çok duvar ve mesafe olmasından kaynaklı galiba. Download modemin yanından 92 civarı(100 altyapı), upload da 20 üzeri veriyor gayet iyi. Ama dediğim gibi odamla modem arası uzak olduğundan 65 download, 21 civarı upload alıyorum odada.

Wi-Fi ile bağlısın değil mi?

Gayet memnunum hocam söz verdikleri hızı veriyorlar. Herkesin en çok kötülediği özellik olan Canlı Müşteri Destek Hatları yok ama bence daha iyisi var. OİM üzerinden destek talebi açıyorsunuz ve 5 10dk arasında ( genelde 5dk olmadan ) hemen sizi geri arıyorlar ve sorununuzu çözüme kavuşturuyorlar. Sorunuz varsa sorun cevaplayayım.

Geçmek isterseniz davet kodu verebilirim. 6 ay boyunca indirimli kullanırsınız.

Hocam anca çekme fırsatım oldu.

Dosya Ekleri

• IMG_20240708_230240.jpg
    142,2 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…