TurkNet Örnek İptal Dilekçesi

Makaleler
287
Yer
İstanbul
Fibere geçmek için abonelik iptali gerekiyormuş. Bu yüzden dilekçe lazım oldu. Ben de örneğini paylaşıyorum:

• Doldurun ve çıktısını alın.
  • İmzalayın.
  • İmzalı belgeyi taratın veya fotoğrafını çekin.
  • JPEG formatındaki dosyayı e-mail'e ek olarak ekleyin.
    • Kimliğinizin önlü arkalı fotosunu da maile ek olarak ekleyin.
    • Göndereceğiniz dosya boyutların toplamının 10 MB'ı geçmemesine dikkat edin.
  • Konu kısmına “Abone Numaranızı”yazın.
  • Maili, TurkNet'e kayıtlı mail adresinizden iptal-faks@turknet.net.tr adresine yollayın.
Örnek mail:

Son düzenleme:
Valla ben deli gibi uğraşmıştım. Her türlü şartı karşılamasına rağmen talebinizi alamadık falan filan diyorlardı. Sonra nasıl yaptığımı hatırlamıyorum.

Teşekkürler konu için, işe yarayacaktır.

Türk Telekom'da ADSL'den fibere direkt olarak geçtik.

Türk Telekom maalesef Kısa vadeli düşülünelecek bir ISS değil. EN az 2 Yıl taahhüt istiyorlar. Yarınımız belli değilken 2 YIL nasıl söz vereyim. TurkNet'in en sevdiğim yanı Böyle bir mecburiyetleri yok. Tamamen biz bilinçli kullanıcılar için Oluşturulmuş bir servis sağlayıcısı gibi Her şey Manuel Miss Şu anda 100 down 10 up alıyorum sabit 85 TL taahhüt yok kota yok daha ne isteyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
@hakanbey30 çok haklısınız fakat insanların tercih sebepleri; genelde TurkNet'e güvenmemeleri veya TT'nin kazığı daha atmasından kaynaklı oluyor. Ben de maalesef ki 100 Mbps/10 Mbps için 180 TL ödüyorum.

Güle güle VDSL.

Güle güle VDSL.

Rahatsız ediyorum kusura bakmayın annem vefat etti Superonline aboneliğimi üzerime almam gerekiyor. Yakınımda Turkcell ana merkezi yok. Faks ile göndermem gerek dilekçeyi. Sorun zeten burada 18 yaşındayım nasıl bir dilekçe yazacağımı bilmiyorum. İnternette bu konu ile ilgili bir örnek dilekçe bulamadım. Ne yapacağımı bilmiyorum. Forumda arattım ve bu konuyu gördüm yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…