TurkNet oyunlarda anlık ping sorunu

suriyelikene

Hectopat
Yaklaşık 1 senedir TurkNet kullanıyorum ve memnunum. Fakat şöyle bir sorun var. Oyunlarda bir anda pingim 400-500 oluyor, 4-5 saniye sonra bir daha 14e düşüyor yani normalleşiyor. Bu sorunu LoL, CS:GO gibi oyunlarda yaşıyorum, zaten bir tek bu iki oyunu oynuyorum.(formatta attım fakat değişen bir şey olmadı.) LoL destek ekibi ile iletişime geçtiğimde bana birkaç test yaptıktan sonra paket kaybımın olduğunu, TurkNet ile iletişime geçmemi söylediler. Bende TurkNet ile iletişime geçtim, aradan 1.5-2 hafta sonra evime teknik ekip geldi, farklı bir modem getirdiler. Sorun yine düzelmedi, en son olarak sorunun altyapıdan evime gelen kabloda olduğunu söylediler. O kabloyu da değiştirdim fakat nafile. Nasıl bir yol izlemem gerekli, yardımcı olursanız sevinirim. Ağız tadıyla oyun oynayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen bağlantı tipinizi belirtin. Kablosuz ise açıklanabilecek durum ve çözümler var. Kablolu ise daha farklı şeyler belirtmeyi deneyebiliriz.

Aynı sorun bende de vardı moderm in fişini çekip çıkarın mesela gece herkes uyurken ya da 5 dk lığına(moderm in fişini çekin sonra geri takın)

Kablosuz bağlandığın için ping sorunu yaşıyorsun.
Ben de bağlanıyorum ama yaşamıyorum. Muhtemelen arkadaş kablosuz dizayn etmeyi bilmiyor.

Kablolu bağlantıyla deneyin. Eğer ki düzelirse kablosuz ayarlarınızı optimize edelim. Bu konuda bilgi sahibiyim.

@mutsuzfiberdolabı Türknette aynısını dedi. Kablolu bir şekilde bağlanıp test ettim, sonuç aynı.
@erengore Yardımcı olursan çok memnun olurum. Bu sorunu yaşarken, türknete ve lol destek ekibine yazmadan önce modemi sıfırladım belki düzelir umuduyla ama nafile..

TurkNet uygulamasına girip hiç şikayet formu açtınızmı şahsen ben indirme sorununu ve ping sorununu buradan 5-6 kere şikayet formu oluşturarak düzeltmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…