TurkNet paramı eksik iade etti

Kutram

Kilopat
Deprem bölgesi Hatay'da yaşıyorum. Evler ağır hasarlı olduğundan yıkılacak. 2 yıldır Turk.net kullanıcısıyım. 2023 yılının ocak ayı sonu veya şubat ayı başı Turk.net'in 10 ay 1.999 TL olan kampanyasını satın aldım. Ancak herkesin bildiği gibi 06.02.2023 tarihinde yaşadığımız büyük afet sebebiyle internetimizi şubat ayından itibaren kullanamadık. Mart ayında Turk.net ile iletişime geçtiğimde Şubat- Mart arasındaki 1 aylık internet ücretimi sağ olsunlar afet sebebiyle hesabıma yatırdılar. Evin durumu kötü olduğundan internetimizi sağlıklı kullanamadık ortam belki düzelir mantığıyla 7 Nisan - 7 Haziran arası aboneliğimi dondurdum ve 2 aylık ücreti de hesabıma yatırdılar. Ortamın düzelmeyeceğini gördükten sonra aboneliğime son vermek için talep oluşturdum ve hizmetimi iptal ettiler. Gerekli mahsupların yapılıp ücret iadesinin sağlanacağı söylendi. 4-5 aylık geri kalan ücret olan 1000 küsurlü tutarı yatırmak yerine 571, 99 TL yatırıldı. Online işlemlere girişim kısıtlanmış durumda telefon ile de ulaşacak bir müşteri hizmetleri olmadığından problemi çözemiyoruz. İşin tuhaf tarafı da sesli yanıt sisteminde 1386 TL borcumun olduğu söyleniyor. Müşteri hizmetlerinin olmadığı bir durum gerçekten de avantaj değil müşteri için çok dezavantaj oluşturmakta. Umarım problemimi yakın zamanda çözerler.

Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…