TurkNet PC'ye internet vermiyor

2 ya da 3 hafta TurkNet'e geçtim100 Mbps internet paketini seçtik. Eve geldiler 3 günde kurulum bitti. 2 gün normalken tak bir anda internet gelmemeye başladı dedim ki telefondan bağlıyorum interneti ondan sonra bıraktım ama şimdi kabloyla bağlamama rağmen internette gezinip oyun oynayamıyorum. Twitch'te yayın izlerken donuyor ki 80 90 Mbps alıyorum ona rağmen 7 upload var İstanbul'dan Mersin'e veriyorlar ondan biraz kayıp oluyor. Ama olmuyor nedensiz bir şekilde olmuyor bir çözümü var mıdır bilmem. PC le m alakalı internettenmi anlayadım. Hız ölümü istiyorlar destek kaydı açtım 5 6 tane hibiri adam akıllı olmadı ekip bile göndermediler. İnternet sağlayıcı alıp deneyeceği yoksa odemde sıkıntı var demek cihazda sıkıntı yok önceki Türk Telekom'da her oyunu açıyordu. Direk hatları kesp sadece telefona veriyorlar diye duydum acaba ondan mıdır? Esi 4 Mbps downloadlı internetimde bile yayın izlerken 480p de 100 Mbps 720p izleyemiyorum. Sitelerde donmadan gezemiyorum.

Windows 10'da ağ ayarlarında ayarları sıfırlama gibi bir secenek olacaktı şu an hatırlayamıyorum 11 de olduğum için bir sıfırlamanızda fayda var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10'da ağ ayarlarında ayarları sıfırlama gibi bir secenek olacaktı şu an hatırlayamıyorum 11 de olduğum için bir sıfırlamanızda fayda var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne kadar şeyi kaybederim yani harici br diskim yok
sadece ağımı sıfılıyor
sıfırlarsam yüklemem gereken ne gibi şeyler olur ağ için

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı