Exfatality Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 217 22 Ağustos 2021 #1 3-4 gündür +10 ping artışı var ve gariptir Türkiye'den erişime kalkmış sitelere VPN'siz girebiliyorum onu fark ettim. Bilgisayarda VPN falan açık değil. Acaba TurkNet mi sıkıntılı şu zamanlarda?
3-4 gündür +10 ping artışı var ve gariptir Türkiye'den erişime kalkmış sitelere VPN'siz girebiliyorum onu fark ettim. Bilgisayarda VPN falan açık değil. Acaba TurkNet mi sıkıntılı şu zamanlarda?
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 22 Ağustos 2021 #2 VPN'siz girme sebebi DNS'den kaynaklı olabilir ya da TurkNet'te engelli olmayabilir.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 22 Ağustos 2021 #3 Benim de 1 haftadır hızımı düşürdüler 15 MB kadar düştü hızım.
Exfatality Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 217 22 Ağustos 2021 #4 naberinnaberi dedi: VPN'siz girme sebebi DNS'den kaynaklı olabilir ya da TurkNet'te engelli olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Önceden giremiyordum. DNS ise 1.1.1.1 kullanıyorum Ynka dedi: Benim de 1 haftadır hızımı düşürdüler 15 MB kadar düştü hızım. Genişletmek için tıkla... naberinnaberi dedi: VPN'siz girme sebebi DNS'den kaynaklı olabilir ya da TurkNet'te engelli olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Malatya'dayım ve bana en yakın sunucu Diyarbakır diyor. 65 ms alıyorum ama İstanbul sunucusunda 45. Ynka dedi: Benim de 1 haftadır hızımı düşürdüler 15 MB kadar düştü hızım. Genişletmek için tıkla... Ben de hızımı 75 Mbps yükselttim değerler kaldırmadı düşürdüm tekrar 35 Mbps'ye bozuldu gibi bir şey oldu bilmiyorum.
naberinnaberi dedi: VPN'siz girme sebebi DNS'den kaynaklı olabilir ya da TurkNet'te engelli olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Önceden giremiyordum. DNS ise 1.1.1.1 kullanıyorum Ynka dedi: Benim de 1 haftadır hızımı düşürdüler 15 MB kadar düştü hızım. Genişletmek için tıkla... naberinnaberi dedi: VPN'siz girme sebebi DNS'den kaynaklı olabilir ya da TurkNet'te engelli olmayabilir. Genişletmek için tıkla... Malatya'dayım ve bana en yakın sunucu Diyarbakır diyor. 65 ms alıyorum ama İstanbul sunucusunda 45. Ynka dedi: Benim de 1 haftadır hızımı düşürdüler 15 MB kadar düştü hızım. Genişletmek için tıkla... Ben de hızımı 75 Mbps yükselttim değerler kaldırmadı düşürdüm tekrar 35 Mbps'ye bozuldu gibi bir şey oldu bilmiyorum.