Turknet Ping nasıl düşürülür?

Oyunlardaki ping değeriniz 37-40 ise bu gayet normal. Daha ne bekliyorsunuz anlamadım?

Nerede oturuyorsunuz da Turk.net İstanbul serverindan 33 ping alıyorsunuz? İstanbula uzak bir yerdesiniz galiba. Yapa mı VAE mi internetiniz?

Ardeşen/Rize'den test yapıp Turk.net İstanbul sunucusundan 33 ping almanız çok normal. Ben Ankara'dan aynı testi yaptığımda Turk.net İstanbul sunucusundan 12-15 ping alıyorum. İstanbul'da oturup Turk.net sunucusundan Speedtest yapanlar 5-7 ping alıyorlar. Sunucuya uzaklığınızla alakalı aldığınız ping artar o sunucudan. Sizin bu sunucudan 33 ping almanız gayet normal, burada bir sorun yok. Oyunlarda normal ping aldığınızı belirtmişsiniz, hattınız gayet normal ve her şey olması gerektiği gibi. Uzak sunuculardan test yaparsanız yüksek ping çıkması çok normal.

VAE'de oyuncu profili, normal profil vs. yok. VAE'de bütün profiller oyuncu profilidir (fast path). VAE kullanıp interleaved, yani normal profil kullanamazsınız. Değerleriniz gayet normal. Hatta 50mbit olan pakete bile geçebilirsiniz SNR değeriniz 50mbit rahatlıkla desterler gibi.

trabzon'u seçtim ordanda aynı çıkıyor, ping.
aslında benim, gündüz saatlerinde hiçbir sıkıntım yok 18-24 saatleri arası sıkıntı oluyor internet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…