TurkNet ping yapıyor

Nvdia HD6850

Hectopat
Daha fazla  
Normalde sorunsuz kullandığım internet son 2 haftadır Valorant LoL gibi oyunlarda bir anda 10 ms pingden 500 Ms'lere kadar çıkmaya başladı. Sinir krizi geçiriyorum. Aradım arıza kaydı falan oluşturdum. Ne yapabilirim başka? Önceden Türk Telekom kullanıyordum o daha da rezaletti. TurkNet'i de yaklaşık 1 sene sorunsuz kullandım. Şimdi de böyle bir sorunla karşı karşıyayım.

1745775123223.png

1

Hız testi yaptım 5 ms gösteriyor şaka gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde sorunsuz kullandığım internet son 2 haftadır Valorant LoL gibi oyunlarda bir anda 10 ms pingden 500 Ms'lere kadar çıkmaya başladı. Sinir krizi geçiriyorum. Aradım arıza kaydı falan oluşturdum. Ne yapabilirim başka? Önceden Türk Telekom kullanıyordum o daha da rezaletti. TurkNet'i de yaklaşık 1 sene sorunsuz kullandım. Şimdi de böyle bir sorunla karşı karşıyayım.

Eki Görüntüle 2479360

1

Hız testi yaptım 5 ms gösteriyor şaka gibi.

Bende de durum aynı şekilde, TurkNet'i 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum son zamanlarda CS de felaket bir şekilde ping dalgalanması oluyordu arıza kaydı açtırdığımda saçma sapan şeyleri bahane ediyorlar veya sorun sizde diyorlardı Millenicom'a geçtim 2 gün önce büyük oranda düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı