Catflowers Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 333 Çözümler 2 7 Ekim 2022 #1 Arkadaşımla aynı anda başvuru yaptık, onu başvurusundan 2 gün sonra arayıp randevu verdiler ama ben 1 haftadır aranmayı bekliyorum. Yardımcı olur musunuz? @TurkNet Destek Ali @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Destek numarası: 56734419. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2022
Arkadaşımla aynı anda başvuru yaptık, onu başvurusundan 2 gün sonra arayıp randevu verdiler ama ben 1 haftadır aranmayı bekliyorum. Yardımcı olur musunuz? @TurkNet Destek Ali @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Destek numarası: 56734419.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ekim 2022 #2 Sytehel dedi: Arkadaşımla aynı anda başvuru yaptık, onu başvurusundan 2 gün sonra arayıp randevu verdiler ama ben 1 haftadır aranmayı bekliyorum. Yardımcı olur musunuz? @TurkNet Destek Ali @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Destek numarası: 56734419. Genişletmek için tıkla... Merhaba, dönüşüm işlemlerinde yoğunluk olması nedeniyle ekipler sırasıyla işlem sağlıyorlar.
Sytehel dedi: Arkadaşımla aynı anda başvuru yaptık, onu başvurusundan 2 gün sonra arayıp randevu verdiler ama ben 1 haftadır aranmayı bekliyorum. Yardımcı olur musunuz? @TurkNet Destek Ali @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Destek numarası: 56734419. Genişletmek için tıkla... Merhaba, dönüşüm işlemlerinde yoğunluk olması nedeniyle ekipler sırasıyla işlem sağlıyorlar.