TurkNet saha ekibi gelmiyor

goesbyefe

Hectopat
Binamda kutu olmadığı için intertim gelmiyor ve kutuyuda 12 gündür getirmiyorlar. Her gün yazıyorum altyapı ekiplerimize ilettik deniyor gelen giden yok, müşteri numaram 3319266.

Son düzenleyen: Moderatör:
Binamda kutu olmadığı için intertim gelmiyor ve kutuyuda 12 gündür getirmiyorlar. Her gün yazıyorum altyapı ekiplerimize ilettik deniyor gelen giden yok, müşteri numaram 3319266.
Merhaba, 64996355 numaralı kaydınız üzerinden takibini sağlıyoruz. Ekiplerimiz öncelikli olarak talebinizi işleme aldı, en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz ve sorunu çözümleyeceğiz.

Türk Telekom saha ekibi bana önce kendi işlerini sonra diğer operatörlerin işlerini yaptıklarını söylemişti. Bana da geç gelmişlerdi bayağı. Biraz da saha ekibleri yeteri kadar denetlenmiyor bence. Araştırıp, gelen saha ekibine zorla iş yaptırmıştım.

Haber vereli 20 gün oldu hala kutu yok artık iptal edip Superonline'a geri geçmeyi düşünmeye başladık gerçekten harika bir firmasınız...

Merhaba, altyapı ekibine sürecin önceliği için bilgi verdik. Güncel bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız.

Ya ben anlamıyorum altyapı ekibinin elinde gideceği adreslerin falan bir listesi yok mu ya hem öncelik verdim diyorsunuz hem altyapı ekibi falan gelmiyor yani aranmıyoruz bile en azından bir zaman aralığı verin gerçekten yani ne bileyim 1 hafta içerisinde kutu montajı tamamlanacaktır falan deyin oimden yazıyorum altyapı süreci uzayabiliyor o yüzden tam bir süre veremiyoruz diyorsunuz ya abla tamam uzayabiliyorda yani bu nasıl bir uzama şimdi yani 2 ay kadar falan uzayacaksa ki bu gidişle öyle olacak gibi ben başka sağlayıcıya geçeyim sizde kurtulun ben de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı