Merhaba, 64996355 numaralı kaydınız üzerinden takibini sağlıyoruz. Ekiplerimiz öncelikli olarak talebinizi işleme aldı, en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz ve sorunu çözümleyeceğiz.Binamda kutu olmadığı için intertim gelmiyor ve kutuyuda 12 gündür getirmiyorlar. Her gün yazıyorum altyapı ekiplerimize ilettik deniyor gelen giden yok, müşteri numaram 3319266.
Technopat'a yazdığımdan beri 2 gün geçti hala herhangi bir şey yapılmadı ne olacak bilmiyorum.
Technopat'a yazdığımdan beri 2 gün geçti hala herhangi bir şey yapılmadı ne olacak bilmiyorum.
Merhaba, altyapı ekibine sürecin önceliği için bilgi verdik. Güncel bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız.Haber vereli 20 gün oldu hala kutu yok artık iptal edip Superonline'a geri geçmeyi düşünmeye başladık gerçekten harika bir firmasınız...
Merhaba, altyapı ekibine sürecin önceliği için bilgi verdik. Güncel bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.