TurkNet sahte hız gösteriyor

Turknet 35Mbps paketiyle bütün sitelerde test yaptım sonuç aynı sadece speedtest sitesi 41Mbps gösterdi. Demek ki Turknet müşterilerini kandırıyor ve paketinden daha yüksek hız veriyormuş.

Dosya Ekleri

• netspeed.png
    23,5 KB · Görüntüleme: 93
  • telekom.png
    44,5 KB · Görüntüleme: 95
  • turknet.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 99
  • speedtest.png
    23,3 KB · Görüntüleme: 96
  • fast.png
    38,3 KB · Görüntüleme: 98
En iyi hız testi modem arayüzündeki gözüken hız değerleridir bunu da ekleyeyim.

O zaman Speedtest nasıl 16 Mbps veriyor?

Buyrun, 16 Mbps sınırlı halde test. Bir sorun yok. Yeniden başlattım ve devam ettim. Arkada yayın açık olduğundan 1-2 Mbps düşük çıktı.

Sınırlama yokken:

Bu site hızı eksik veriyor. Normalde 120-130 Mbps arası alıyorum.

İnanmayan olursa diye şunu bırakıyorum:

Son düzenleme:

Attığım ekran görüntülerinde de olduğu gibi, speedtest kısıtladığım hızı veriyor. Türknet ise bana direkt olarak veriyorum dediği hızın yakınlarını gösteriyor ama gördüğünüz gibi kısıtlayıcı var.
Türknetin yaptığını daha iyi gösterebilmek için farklı sağlayıcılardan denediğim hız testi sonuçları:

Kardeşim, benim Türknetin verdiği hız ile bir sorunum yok. Adamlar gayet hızlı internet sağlıyorlar bana. 10mb/s ile vs. oyun yüklüyorum Steamden ama internet hızlarını bu şekilde yalan dolan ile fazla göstermeye çalışmaları hoş değil, Türkneti satın alacaklara ya da Türknet kullanmaya yeni başlayacaklara vs. bilgi edinmek için fırsat sağlamaya çalışıyorum sadece.

nPerften de yaptım ancak, nPerf ile Türknet anlaşmalı olduğu için sanırsam aynı b**un lacivertini gösterdi

Son düzenleme:

Ben hep 35 down 5 up alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…