BerkeSZ Kilopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 17 Ocak 2022 #1 Selamlar. Takviminizde Silivri YeniMahallesi'nde GigaFiber altyapı çalışmasına dair bilgi var mı? GigaFiber altyapısı getirilecek mi?
Selamlar. Takviminizde Silivri YeniMahallesi'nde GigaFiber altyapı çalışmasına dair bilgi var mı? GigaFiber altyapısı getirilecek mi?
5 500498 TurkNet Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 1.197 Çözümler 144 17 Ocak 2022 #2 BerkeSZ dedi: Selamlar. Takviminizde Silivri YeniMahallesi'nde GigaFiber altyapı çalışmasına dair bilgi var mı? GigaFiber altyapısı getirilecek mi? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, bu bölgeyi planlar arasında göremedim. Talep olarak sisteme ekliyorum.
BerkeSZ dedi: Selamlar. Takviminizde Silivri YeniMahallesi'nde GigaFiber altyapı çalışmasına dair bilgi var mı? GigaFiber altyapısı getirilecek mi? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, bu bölgeyi planlar arasında göremedim. Talep olarak sisteme ekliyorum.
Emirhan0572 Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #3 BerkeSZ dedi: Selamlar. Takviminizde Silivri YeniMahallesi'nde GigaFiber altyapı çalışmasına dair bilgi var mı? GigaFiber altyapısı getirilecek mi? Genişletmek için tıkla... TurkNet şu anda Silivri bölgesini planlamaya almış hayırlı olsun hepimize planlamadaki mahalleler: Yeni mahalle ve mimar sinan mahallesi sitelere öncellik vereceklermiş TurkNet desteğe yazalımki çarşı içinede gelsin lütfen.
BerkeSZ dedi: Selamlar. Takviminizde Silivri YeniMahallesi'nde GigaFiber altyapı çalışmasına dair bilgi var mı? GigaFiber altyapısı getirilecek mi? Genişletmek için tıkla... TurkNet şu anda Silivri bölgesini planlamaya almış hayırlı olsun hepimize planlamadaki mahalleler: Yeni mahalle ve mimar sinan mahallesi sitelere öncellik vereceklermiş TurkNet desteğe yazalımki çarşı içinede gelsin lütfen.