TurkNet sinyal yok

talhasariyel

Hectopat
Daha fazla  
TurkNet aboneliğimi başlattım ve 5 Ağustos sabahı gelip kurulum yapıldı fakat gelen arkadaş sinyal yok 2 gün içinde gelir internetiniz dedi. Bugün (7 Ağustos) Online işlemlerden sordum ve şu yanıtı aldım "Hizmetinizdeki sorun için ekiplerimiz kontrollerinizi sağlamamakta gelişme olması durumunda sizlere destek olacaklardır İyi günler dileriz." sağlamamakta ne demek onu anlamadım?

Merhaba , sinyal olmaması kabloların burkulma bükülme gibi olunca sinyal vermemeye bilir.

Aynı sorun bizde oldu ve günlerce yardımcı olacağız dediler, her aradığımızda arıza kaydı oluşturuluyordu fakat muhatap yoktu. En sonunda çözümü iptal ettirerek sağladık, bir daha da TurkNet firmasına yaklaşacağımı sanmıyorum. Umarım sorun çözülür fakat hız olarak iyi olsa bile hizmette aşırı kötüler.

Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim

66031286 teşekkürler şimdiden

teşekkürler fakat sebep bu değil daha yeni takıldı kablolar
Kontrol ettiğimde arızanız için ekiplere iş emri gönderilmiş ve çözüm aşamasında görünüyor. Ekiplerden güncel bilgi alarak gelişmeleri sizinle paylaşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…