TurkNet sorgulanan altyapı hızının

R36a1

Hectopat
Daha fazla  
Eskiden TurkNet'de evimde altyapı olarak ne kadar hız alabileceğimi sorduğumda 75Mbit diyordu. Aradan az buz bi zaman geçti babamı ikna etmeye çalışırken. Bi bakayım dedim şimdi 35Mbit diyor. Bunun sebebi nedir acaba?

TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet

Son düzenleyen: Moderatör:
TürkNet Yapa'da bulunmayan müşterilere artık 35Mbit üzeri hizmet vermiyor. Türk Telekom'u ara altyapının desteklediği hızı öğren ona göre bi pakede geç derim TürkNet biraz sıkıntılı bi firma zaten Türk Telekom daha garanti hiç değilse sorun olursa bi çözüm sağlanır. Türk Telekom'unda gayet güzel paketleri var şuan kullandığım pakedi önerebilirim 100Mbit 200GB 105TL Hepsi Dahil kampanyası.

Kesin bilginiz var mı ? 2 Gün önce yakınıma Turknet bağlattık 75Mbps. Ayrıca yeni bağlantıydı bağlanma süresi başvurudan bir gün sonra yapıldı belgeler onların eline ulaştığında ise hemen aktif ettiler.

100Mbbit 150Gb AKK ve 1000Dk telefon dahil 60Tl verebiliyo iken 100Mbbit 200Gb AKK ye 105Tl vermem. Her ne kadar 35Mbbit verselerde artık olsun bakalım. Bir de Şimdi TurkNet bağlattık mesela. Bize altyapı yaptıklarında 100 Mbbit hız ve AKK siz olabilir mi?

TürkNet'in sitesinden bakabilirsin.

Boşuna beklemeyin eğer santrale çok yakın değilseniz ve direk santralden hizmet almıyorsanız mümkün değil. Sadece santrallere kurulabiliyor hiç boşuna ümitlenmeyinde 100Mbit 150GB AKN 60TL'ye artık mümkün değil. Bana göre Türk Telekom şimdilik daha avantajlı en azından karşınızda bi muhattap bulabiliyorsunuz. TürkNet'te sorun yaşarsanız Türk Telekom elemanlarının insafına kaldınız.

TürkNet'in sitesinden bakabilirsin.

Web sitesinde bildirim/duyuru bulamadığım için altyapıyı tekrar sorguladım. (Yan daire no girerek)

Dediğiniz gibi artık 35Mbps verilecekmiş. Başvuruyu kontrol ettiğimde 17 Şubatta başvuruyu yapmışız 18 Şubatta Telekom ekipleri kabloğu bağlamışlar ve belgeler 19 Şubatta teslim edilip hat aktif edilmiş. Anlaşılan gün/saat farkı ile 75Mbps ile bağlatı olmuş. Eski aboneleri kapsamaması iyi ama 35Mbps olayı beni üzdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…