TurkNet sorunum çözülmüyor

HarlemShaqe55

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, 14.12.2021 tarihinde başvurumuzu yaptık. Her şeyi onayladık. Saat 13.46 gibi saha kuryesini yönlendirmek için aradılar beni, kurye bölgenize en geç cuma gelir dedi, bende dedim sözleşmeyi atın biz fotokopi çekip doldurup MNG Kargo firmasıyla size ileteyim. Tamam o şekilde not düşüyorum dediler. Gece 12 oldu halen bekliyorum sözleşme gelecek de fotokopi olarak çekeceğim. Arıyorum müşteri hizmetlerini diyorlar buradan biz sözleşme yollayamıyoruz 80 80'i arayın oradan yardımcı olurlar. Orayı arıyorum hizmetim var olarak tuşlayıp bilgilerimi giriyorum. Oto yanıt bahsediyor aktivasyon devam ediyor modem bilgilerinizi öğrenmek için 1'e basın. Başka seçenek yok. Geri dönüyorum müşteri hizmetlerine kadına anlatıyorum izah ediyorum. Kadın artık bunaldı bana diyor 80 80'i ara 3.anonsdan sonra 2'ye bas. Hanımefendi öyle seçenek yok yok diyorum. İyi günler deyip kapattı.
Yani kısacası Türk Telekom'dan geçiş yapak diyoruz onu da beceremiyoruz. Müşteri kaybı olacak bu gidişle. Daha bunun yasal kısmı var, sözleşmeyi imzalayacan da sözleşme ulaşacak da Türk Telekom'a teklif sunulacak da 48 Saat'e kadar sürecekte hafta sonları çalışmıyorlar da. Birçok unsur var. Amacım kötülemek değil biraz dikkatli şekilde hitap ve işlem yapılması gerekiyor 2 gün olacak halen sözleşmeyle uğraşıyorum.
Benim arızamı çözünüz, saha kuryesini arayıp gelsin
@500498
@TurkNet Destek Ayşegül

Son düzenleme:
E-posta adresinize sözleşmenin gelmiş olmasi lazım. Eğer gelmediyse e-posta adresinizi müşteri temsilicisi yanlış anlamıştır. Benim e-posta'mı yanlış anladığından ben de sözleşmeye ulaşamamıştım sonra müşteri temsilcisiyle beraber düzelttik ve tekrar geldi sözleşmem.

Online işlemlere bakıyorum e-posta aynı, olmadı ararım yarın kurye göndersinler, bir de imzada sahtecilik yaptık mı tam olur. İmkanlar ve hayatlar

Son düzenleme:
Merhabalar, mesaj üzerinden iletişime geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…