TurkNet tarafından aradığını söyleyen numara gerçek miydi?

0850 800 02 00 - Şikayetvar şikayet vardaki şikayetlere bakmadan TurkNet müşteri hizmetleri diye bu numarayı aradım, bilgileri verdim ama TurkNet'i başka bir numaradan aradağımda öyle bir numaraları olmadığını söylediler. Annemde gelen mesajları onaylamış doğrulama kodlarını falan. Ne yapabiliriz en acilinden dolandırılmamak için ve en fazla ne kadar dolandırabilirler acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolandırıcı numarası. Verdiğin bilgiye göre değişir ne kadar dolandırabilecekleri kredi kartı bilgileri istemişlerse kartını kapat onun harici adres, e-posta, telefon numarası gibi normal sayılabilecek bilgileri verdiysen çok endişelenmene gerek yok. Bir numarayı aramadan önce Google'a numarayı yazın şirketle alakalı siteler çıkmıyorsa aramayın.

Hocam şöyle söyleyeyim paket değişimi için aradım annemin doğum tarihi, T.C.'si, doğduğu yeri istediler. Sonra paket değişimi için onay verdim kabul ediyorum dedim. Annemde gelen doğrulama mesajlarını onaylamış o yüzden korkuyorum.

Açık konuşmak gerekirse T.C doğum tarihi vb kişisel bilgiler 10 yaşında çocuğun bile ulaşabileceği ve elinde olan bilgiler. Mesajlarda bankadan gelen resmi onaylamalar veyahut devletten gelen resmi onaylama mesajlarını onaylamadıysa annen ciddi bir problem yaşamazsın. Mesajlara bak devlet kurumlarından bir onaylama izin isteme mesajı gelmişse veyahut önemli bir iş, hareket için izin istiyorsa gerekli kurumlardan iptal işlemi başlat.

Tamamdır hocam sağ olun vallahi hayatımda ilk kez böyle bir enailik yaptım delirmiştim artık internet kesilmesinden dolayı o anlık sinirle ilk siteye girip aradım dersimide aldım yapmam daha da. İyi günler size annem eve gelince bakacağım mesajlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…