BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.843 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #11 Evet.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.507 Makaleler 3 Çözümler 25 19 Ağustos 2021 #12 Yararsız Üye dedi: Epey büyük bir anlaşma yapmış olmalılar. Ofisteki 6-7 kişi maaşlarını %30-40 kadar artırmıştır herhalde. Genişletmek için tıkla...
Yararsız Üye dedi: Epey büyük bir anlaşma yapmış olmalılar. Ofisteki 6-7 kişi maaşlarını %30-40 kadar artırmıştır herhalde. Genişletmek için tıkla...
Ülküsüz Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #13 sweiss dedi: Büyük ihtimal evet ancak adamların reklam yapmak için sponsor olmalarına bile gerek yok bence. Çünkü kaliteli hizmet veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Senin için böyle olabilir de sen bunu kahvedeki dayılara anlat bakayım. Türk Telekom çok iyi yeğenim Reklam yapmazsan böyle olur.
sweiss dedi: Büyük ihtimal evet ancak adamların reklam yapmak için sponsor olmalarına bile gerek yok bence. Çünkü kaliteli hizmet veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Senin için böyle olabilir de sen bunu kahvedeki dayılara anlat bakayım. Türk Telekom çok iyi yeğenim Reklam yapmazsan böyle olur.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 21 Ağustos 2021 #14 Technopat'ın sponsor almasına seviniyorum ancak kalitesiz markaları sırf sponsor diye incelemelerine sinir oluyorum bazen.
Technopat'ın sponsor almasına seviniyorum ancak kalitesiz markaları sırf sponsor diye incelemelerine sinir oluyorum bazen.