TurkNet tercih edilir mi?

EfeBey07

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F
GIGABYTE RTX 4060 OC
8X2 16 GB 3200MHZ RAM
GOODRAM 512GB M.2 SSD
600W 80+BRONZE PSU
Meslek
Elektromekanik Teknisyeni
Dostlar merhaba, güncel olarak Türk Telekom yalın fiber internet kullanmaktayım, 200Mbps paketindeyim. Yılbaşından sonra mart ayında sözleşmem bitiyor. TurkNet'e geçiş yapmak gibi bir niyetim var. Sorgulama sonucu 100 Mbps download, 20 Mbps upload fiber alabildiğimi gördüm. Sizin önerebileceğiniz bir firma var mıdır? Güncel olarak evimde Türk Telekom fiber alt yapısı mevcut, herkese iyi sosyaller.

Mantıklı bir seçenek değil. TT size makul bir fiyat sunuyorsa ve memnunsanız TT'den devam edin.

@Einstein Hocama katiliyorum zaten TurkNet'te TT altyapisi kullaniyor TT'deki paketlere bakip yukseltmeniz falan daha mantikli olur.

Yanıtlarınız için teşekkür ediyorum şu an TT'den devam etmeye sıcak bakıyorum uygun bir paket bulursam devam edeceğim.

Yeni internet sağlayıcı yeni sorunlar doğurabiliyor. Sorun yok ise makul fiyat farkına rağmen TT'de kalınabilir.

Belki TurkNet ile görüşüp binanıza GigaFiber altyapısı isterseniz getirebilirler şansınızı deneyin. Gayet makul bir fiyata 1000 Mbps download ve 1000 Mbps upload hızı sunuyorlar. İlk çıktığından beri kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım görüşmekte fayda var.

Mevcut aboneliğe hangi paketleri ne kadara çıkarıyor hocam?
Hocam örnek ben olayım 74 mbps download 20 mbps upload 590 tl ödüyorum şuan aylık ama yeni gelecek fiber ile 1000 mbps ortalama 940 tl falandı + bir kampanyası daha vardı onunla beraber indirimli şekilde alıyorsunuz o paketi (Bir süreliğine aylık indirimli ödüyorsunuz) 1000 mbps alıyorsunuz lakin upload hızını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…