LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 28 Kasım 2020 #21 IPV6 çalışmaları başlamış olabilir.
nm4nn Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #22 Prism dedi: Edit: Sorun yeniden başladı. Yine Çekya üzerinden dolaştırılarak Viyana'ya bağlanıyorum. Sizde durum nedir? @Maedhros19 Eki Görüntüle 754649 Genişletmek için tıkla... Bende normalde iki hop bağlantısı kurulurken hop noktası bir arttı. Aynı zamanda ping'de arttı. @Prism
Prism dedi: Edit: Sorun yeniden başladı. Yine Çekya üzerinden dolaştırılarak Viyana'ya bağlanıyorum. Sizde durum nedir? @Maedhros19 Eki Görüntüle 754649 Genişletmek için tıkla... Bende normalde iki hop bağlantısı kurulurken hop noktası bir arttı. Aynı zamanda ping'de arttı. @Prism
Maedhros19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 1.006 Çözümler 1 28 Kasım 2020 #23 @Prism aynı şekilde bende de tekrardan değişmiş hocam. Yine yükselmiş ping değerleri. Geç gördüm biraz kusura bakmayın.
@Prism aynı şekilde bende de tekrardan değişmiş hocam. Yine yükselmiş ping değerleri. Geç gördüm biraz kusura bakmayın.
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 28 Kasım 2020 #24 LastPlayer dedi: IPV6 çalışmaları başlamış olabilir. Eki Görüntüle 754652Eki Görüntüle 754654 Genişletmek için tıkla... Kullanıma bile başladılar: IPv6’i ilk deneyimleyen kullanıcılardan olmak ister misiniz? - TALEPLER - SORUNLAR / Duyurular - TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş.
LastPlayer dedi: IPV6 çalışmaları başlamış olabilir. Eki Görüntüle 754652Eki Görüntüle 754654 Genişletmek için tıkla... Kullanıma bile başladılar: IPv6’i ilk deneyimleyen kullanıcılardan olmak ister misiniz? - TALEPLER - SORUNLAR / Duyurular - TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş.
Prism Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Çözümler 12 28 Kasım 2020 #25 Sertidegni dedi: Kullanıma bile başladılar: IPv6’i ilk deneyimleyen kullanıcılardan olmak ister misiniz? - TALEPLER - SORUNLAR / Duyurular - TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş. Genişletmek için tıkla... Daha başlanmadı. Bir kaç güne bana mail atacaklar IPv6 ile ilgili, listeye almışlar yakında tanımlanacakmış bana IPv6. Maedhros19 dedi: @Prism aynı şekilde bende de tekrardan değişmiş hocam. Yine yükselmiş ping değerleri. Geç gördüm biraz kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bende hâlâ daha düzelmedi.. Son düzenleme: 28 Kasım 2020
Sertidegni dedi: Kullanıma bile başladılar: IPv6’i ilk deneyimleyen kullanıcılardan olmak ister misiniz? - TALEPLER - SORUNLAR / Duyurular - TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş. Genişletmek için tıkla... Daha başlanmadı. Bir kaç güne bana mail atacaklar IPv6 ile ilgili, listeye almışlar yakında tanımlanacakmış bana IPv6. Maedhros19 dedi: @Prism aynı şekilde bende de tekrardan değişmiş hocam. Yine yükselmiş ping değerleri. Geç gördüm biraz kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Bende hâlâ daha düzelmedi..
LossSantos Megapat Katılım 31 Ağustos 2016 Mesajlar 743 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Kasım 2020 #26 Aynı testi Süperonline internetimle test ettim ve bir çok yere uğradığını fark ettim. Bizim internet neden böyle değil?
Aynı testi Süperonline internetimle test ettim ve bir çok yere uğradığını fark ettim. Bizim internet neden böyle değil?