TurkNet Umursamazlığı

Makaleler
1
Daha fazla  
Yaklaşık 3 ay önce D-Smart internetimi kullanmayı bırakıp yeni taşındığım eve TurkNet bağlattım. başlarda VDSL paketi yerine ADSL paketi bağladılar neyse onu da hallettik tam düzene girdi dedim son 1 haftadır 21.00-00.00 arası internetim mahvoluyor.
Destek kaydı oluşturuyorum bildiğiniz üzere 1.5 gün sonra cevap veriyorlar verdikleri zamanda tavsiyeleri muhteşem oluyor;
İnternetinizde bir sorun göremiyoruz, ping sorunu yaşadığınızda tek cihaz bağlı olduğundan emin olun diyor.
Bir türlü anlatamıyorum ben bu internet ile gündüz 5 cihaz bağlı halde GTA V indirdim, hiçbir ping olmadı ama benimle dalga geçer gibi bu cevapları veriyorlar.
Size şimdi ekran görüntüleri mi, hat değerleri mi, hız testlerimi paylaşacağım sorun nedir, ne yapmam lazım? Önerilerinizi bekliyorum.
Herkese iyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• dasdasd.png
    dasdasd.png
    62,5 KB · Görüntüleme: 90
  • dasdsa.png
    dasdsa.png
    47,1 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç saattir bende ping sorunu yaşıyorum destek kaydı açtım bakalım ne diyecekler. Biraz sert yap kapatıyorum interneti iptal belgelerini yollayın falan deyince hızlanıyorlar bir anda :)
Ben yarın fax olarak geçeceğim dedim iptal dilekçesini ama gerçekten geçeceğim çünkü gerçekten yeter artık.
Birkaç saattir bende ping sorunu yaşıyorum destek kaydı açtım bakalım ne diyecekler. Biraz sert yap kapatıyorum interneti iptal belgelerini yollayın falan deyince hızlanıyorlar bir anda :)
Şuan CS'deyim ve MM serverinde sabit 120 ping ile oynuyorum.

Turknet'ten memnun olmak tamamen şans ile ilgili. Turknet'in ilk abonelerindenim ilk iki yıl hiç bir sorun çıkmadan kullandım hatta 50 Mbps demişlerdi 59 Mbps görüyordum. Daha sonra iki sokak aşağıya taşındım. Daha taşınma evresinde çileden çıkardılar bir sürü sorun vardı ama düzgün muhatap bile bulamadık mecbur kendim hallettim. Orada hız olarak 35 Mbps demişlerdi o hızları aldım çok büyük bağlantı sorunları yaşamadım. Ama son taşındığım yerde online hız kontrolü yaptığımda 75 Mbps alabileceğim yazıyordu. Müşteri hizmetleri hiç merak etmeyin 82 Mbps alırsınız dedi. Gel gelelim bağlantı için gelen TTnet ekipleri 11 Mbps anca alırsın dedi. Tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda onlar yalan söylüyor en az 75 Mbps alırsınız merak etmeyin dediler. (Diyebilirsiniz ki neden bu kadar takıldın ilk ay bedava iptal eder başkasına geçersin şöyle açıklayayım eğer bu kadar düşük hız olacağını bilsem direk SuperBox alırdım. Taşındığım yerde telefon hattı yoktu Turknet bağlatabilmek için komple yeni hat çektim masraflı oldu.) Turknet'e bu durumu anlatıp emin misiniz dediğimde tabi ki eminiz dediler. Tabi ki bağlandığında 10 Mbps hız aldım. Kayıtlar oluşturdum ama bir insan kuluna bağlanmam 1 haftayı geçti. Ona derdimi anlatıyorum o başka kayıt açıyor öbürü kapıyor bir süre daha uğraştım en sonunda çirkef bir kadın denk geldi. Bana sadece bölgeniz hızı desteklemiyor deyip duruyorlar bende asıl sorunumun hızı destekleyip desteklememesi değil neden insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz bu resmen nitelikli dolandırıcılık arkadaşınızın ses kaydı mevcut dinleyin bana ne cevap vermiş görün desem de arkadaşın hatası yok deyip durdu. Bunu yaparken ki cümlelerinin kabalığına değinmiyorum bile. Yani eğer çok yoğun internet kullanıcısı değilim ucuz olsun ucuz insanların verdiği hizmetlere de gerek yok ben sorunlarımı çözerim idare ederim derseniz Turknet kullanılır ama değilseniz kullanmanızı tavsiye etmem.

Benim Ankarada ikamet eden iki arkadaşım da Turknet kullanıyor ne enteresandır ki ikisine de söylenen değerler neyse aynısı alıyorlar ama işte müşteri hizmetleri düşülecek mapus değil. Olmadı tüketici haklarına cimere bir şikayet yaz belki faydası olur

Şuan düzeldi benim ping. Bak belki seninde düzelmiştir.
Düzeldi hep 12'yi geçerek düzeliyor.
19:00 ile 00:00 arası internetin en yoğun olduğu saatler. Muhtemelen altyapı kaynaklı bir sorun yaşanıyor yani çözebileceklerini pek sanmam.
Son 1 haftadır başladı bu sorun önceden yoktu, burdan çıkarmam gereken şey mahallemde son haftada herkes internet bağlattı. 😀
İşin aslı ben kullanıcılardan bilerek kıstıklarını düşünüyorum nedeni ise yazdığım zaman bana absürt cevaplar veriyorlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı