TurkNet upload değerinin artışı normal mi?

Üzülme burası yaptıysa yakında her yer yapmaya başlar.
20 mbs upload var zaten. Superonline kullanıyorum. Cihaz kampanyalı tarifem 2 yıl var daha bitmesine. Türknet i en son geçen yıl iptal etmiştim. 100 lira felandı. Şuan ne kadar bilmiyorum. 250 liraysa eğer iyi ki iptal etmiştim. 230 liraya Samsung tablet 100 mbs internet kullanıyorum.

20 Mbps upload var zaten Superonline kullanıyorum. Cihaz kampanyalı tarifem 2 yıl var daha bitmesine. TurkNet'i en son geçen yıl iptal etmiştim. 100 lira falandı. Şu an ne kadar bilmiyorum.

Bir şey kaybetmediniz aksine çok şey kazanmışsınız altyapım olsa 1 dakika durmam.

Netspeed kullanıcısı olarak kontrol ettim. Bende de 15 Mbps'ye yükseltilmiş durumda sevindirici haber.

Kendi açtığım konuda bir arkadaş 7 Mayıs'a kadar herkesin hızının yükseltmesi tamamlanmış olacağını söylemişti. Sizinki yükselmediyse en geç 7 Mayıs'a kadar yükselecek arkadaşlar sabredin.

Merhabalar, evet upload hızlarında artış oldu

Merhaba eskiden aşağıdaki gibi hat değerlerim vardı.
88063 kbps Down15276 kbps Up

Fakat yakın zamanda hem upload hem de download değerim birden düştü. Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde download hızımı eski haline getirdiler fakat bu sefer upload hızım yine eskisine göre düşük kaldı. En son teknik ekibin beni telefonla aramasında ısrarcı oldum bu sefer de verebildiğimiz maksimum upload 8mbit denilerek upload hızım daha da düşürdüler ve 8192 kbps olarak sabitlendi.

Yukarıda yazmış olduğum eski değerlerimin tekrar tanımlanmasını istiyorum.

Biraz kaşınmışsınız hocam. Aramasaydınız daha iyiydi.

Biraz kaşınmışsınız hocam. Aramasaydınız daha iyiydi.

Download hızımın düşmesi sebebiyle aramış bulundum. Onu düzeltirken upload'ı kendilerinin en düşük seviyeye sabitlemeleri ve telefon görüşmesinde biz upload'a müdahale edemiyoruz demeleri çelişkili oluyor. Dürüstlük adına bir şey kalmamış maalesef.

Merhaba, upload konusunda yerleşik operatör tarafından bazı bölgelerde pilot çalışma olarak upload hızları yükseltilmiştir. Tekrar eski haline getirildiği için maalesef müdahalede bulunamıyoruz. Ancak download hızınızda sorun varsa bu durumu www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…