TurkNet uzayan süreç ve sürekli verilen aynı cevaplar

Yunus72727

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle yeni bir daireye taşındım ve binam GigaFiber 1000MBPS destekliyor. Sürekli TurkNet'i izlediğim yayıncılardan duyuyorum yüksek hız ve düşük ping vaatlerinden dolayı tercihimi TurkNet'ten yana kullandım. Başvurumu geçen hafta cumartesi yapmıştım binamdaki herkes TurkNet'i cayı cayır 1000MBPS hızında kullanırken benim geri kalmam çok üzücü oluyor. Ayrıca mobil faturama bağlı kaldığım için yüksek fiyatlar ödedim. Salı günü kurulum ekibi geldi ve son kalan 1 port kaldığını söyledi ve o portunda sinyalinin az olduğunu söyledi. İnternete ihtiyacım olduğunu belirtiyorum notunuzu ilettik, ön sıraya alındınız cevapları dışında herhangi bir aksiyon alınmıyor herkesin haberi olsun yaşayan vardır eminim. Şikayetçi olan çok şikayetçi olmak istemiyorum memnun olmak istiyorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek birisi var mı? Çünkü her geçen gün mobil verim tükeniyor ve bazı derslerimi uzaktan almam gerekecek. Daha bir sürü işimin aksadığını yazsam yazsam bitiremem. Bir altyapı ekibi gelip sorunu çözecekte, kurulum ekibinden randevu alınacakta, bu işler bu kadar uzun sürüyor mu?

Merhaba, destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.

Fiber altyapı ekibimize önceliğiniz için bilgi verdim. Sizinle iletişime geçecekler.

Reklama ve hıza gelince sizden iyisi yok desteğe gelince öncelik bildirildi, tarih verilemiyor çok iyi dün iptal başvurumu verdim, tekrar aradılar önceliğinizi tekrar bildiricez evet bildirdiniz az daha bekliyorum en geç pazartesi bu iş çözülmezse Türk Telekom hayırlı olsun.

Aynı durum 1.5 ay önce başvurdum hala bekliyorum en çok önerilen böyle yapıyorsa diğerleri hiç gelmez diye bekliyoruz ama pek sanmıyorum hep aynı yalanlar bide utanmadan nasıl yani sizi hiç kimse bilgilendirmek için aramadı mı diye şaşırıyorlar. Anlaşılan bu son zamanlarda çoğu kişi bu sorunu yaşıyor benim anlamadığım bu sokağa internet gelmeyen biz kaldık diğer herkesin interneti geldi biz hala bekliyoruz.

İptal talebimi verdim usta direkt türk telekoma geçiyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…