Ömerucan Femtopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 2. el Keenetic Omni DSL buldum, kullanan veya bilen var mı? Sürekli kopmalar yaşanıyor diye yorumlarda görmüştüm, başka önerisi olan var mı?
2. el Keenetic Omni DSL buldum, kullanan veya bilen var mı? Sürekli kopmalar yaşanıyor diye yorumlarda görmüştüm, başka önerisi olan var mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.887 Çözümler 244 27 Haziran 2024 #2 Ömerucan dedi: 2. el Keenetic Omni DSL buldum, kullanan veya bilen var mı? Sürekli kopmalar yaşanıyor diye yorumlarda görmüştüm, başka önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Keenetic vdsl modem kullanıyorum hiç kopma yaşamadım. Tabii pahalıya almıştım 3 bin civarındaydı memnunum.
Ömerucan dedi: 2. el Keenetic Omni DSL buldum, kullanan veya bilen var mı? Sürekli kopmalar yaşanıyor diye yorumlarda görmüştüm, başka önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Keenetic vdsl modem kullanıyorum hiç kopma yaşamadım. Tabii pahalıya almıştım 3 bin civarındaydı memnunum.