TurkNet VDSL Altyapısı Sorunu

captainb

Hectopat
Iyi gunler ben TurkNet ADSL 16mb kullaniyorum, tekrardan altyapimi kontrol ettigimde aktif altyapida oldugumu ve 50 mb kullanabilecegimi gordum. Destek kaydi olusturdum. VDSL portun mesafesi uygun olmadigi icin calistirmadiklarini soylediler.
Tekrardan mesaj atip o zaman neden sitede kullabilecegim gorunuyor dedim ve su an icin altyapi yok olarak gorunuyor diye mesaj attilar.
Ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dua edin en azından 3 Mbps'den yüksek internetiniz var. Ben 5 aydır halen İstanbul'da ki evime port sıkıntısından dolayı internet bağlatamıyorum.

Yani modemi bagladigim gibi otomatik olarak hizi arttirirlarmi ?

Bana öncesinde mail gelmişti turknetten modeminizi değiştirirseniz hızınız artabilir diye ve bağladığımda direk artmıştı yarın denersiniz olmadı modemden hat değerlerinizi paylaşın.

Bana öncesinde mail gelmişti turknetten modeminizi değiştirirseniz hızınız artabilir diye ve bağladığımda direk artmıştı yarın denersiniz olmadı modemden hat değerlerinizi paylaşın.

Modemi bağladığım gibi hız 35 oldu.
Ama neden 50 gösterip bu hızı vermiyorlar anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…