Y YeezY Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Merhaba. TurkNet'e gececegim fakat modemi kendim mi almam lazim yoksa zaten gonderecekler mi? Altyapim VDSL destekliyor. Eğer vermeyeceklerse 840 TL düz kurulum ucreti mi o zaman? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2025
Merhaba. TurkNet'e gececegim fakat modemi kendim mi almam lazim yoksa zaten gonderecekler mi? Altyapim VDSL destekliyor. Eğer vermeyeceklerse 840 TL düz kurulum ucreti mi o zaman?
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.762 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 1 Mart 2025 #2 TurkNet sadece GigaFiber üyelerine modem tahsis ediyor. Onun dışında normal modem vermiyorlar. Ayrı satın almanız gerekiyor.
TurkNet sadece GigaFiber üyelerine modem tahsis ediyor. Onun dışında normal modem vermiyorlar. Ayrı satın almanız gerekiyor.
Y YeezY Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #3 S.Ganacci dedi: TurkNet sadece GigaFiber üyelerine modem tahsis ediyor. Onun dışında normal modem vermiyorlar. Ayrı satın almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Ayrica bir sorum daha olacak VDSL modem ne almalıyım TurkNet'ten mi alayim yoksa kendim mi almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2025
S.Ganacci dedi: TurkNet sadece GigaFiber üyelerine modem tahsis ediyor. Onun dışında normal modem vermiyorlar. Ayrı satın almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Ayrica bir sorum daha olacak VDSL modem ne almalıyım TurkNet'ten mi alayim yoksa kendim mi almalıyım?
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.762 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 1 Mart 2025 #4 YeezY dedi: Sağ olun hocam. Ayrica bir sorum daha olacak VDSL modem ne almalıyım TurkNet'ten mi alayim yoksa kendimmi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kendiniz almalısınız. Türk Telekom modemi kullanabilirsiniz. Bende ISS olarak TurkNet kullanıyorum modemim Türk Telekom. Herhangi bir sorun yaşamadım.
YeezY dedi: Sağ olun hocam. Ayrica bir sorum daha olacak VDSL modem ne almalıyım TurkNet'ten mi alayim yoksa kendimmi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kendiniz almalısınız. Türk Telekom modemi kullanabilirsiniz. Bende ISS olarak TurkNet kullanıyorum modemim Türk Telekom. Herhangi bir sorun yaşamadım.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.902 Çözümler 62 2 Mart 2025 #5 S.Ganacci dedi: TurkNet sadece GigaFiber üyelerine modem tahsis ediyor. Onun dışında normal modem vermiyorlar. Ayrı satın almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... FTTH altyapısında modem veriyorlar. Dönüşüm yaptım modem kirası bile yok helal olsun TurkNet.
S.Ganacci dedi: TurkNet sadece GigaFiber üyelerine modem tahsis ediyor. Onun dışında normal modem vermiyorlar. Ayrı satın almanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... FTTH altyapısında modem veriyorlar. Dönüşüm yaptım modem kirası bile yok helal olsun TurkNet.