- Makaleler
- 4
Birkaç gündür aynı saatlerde internet gidiyor. Modem ışıklarına göre internet var ama erişim yok. Hat değerleri normal mi?
Merhaba, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdirBirkaç gündür aynı saatlerde internet gidiyor. Modem ışıklarına göre internet var ama erişim yok. Hat değerleri normal mi?
Eki Görüntüle 2013020
Daha önce de birçok destek kaydı oluşturdum ama herhangi bir çözüm olmadı. Çözüm olmadığı gibi internet hızım düşürüldü. Şu an internet hızım olması gerektiği gibi, bundan da olmak istemiyorum. Teşekkürler.Merhaba, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir![]()
Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda bizimle iletişime geçebilirsiniz. İyi günler dilerizDaha önce de birçok destek kaydı oluşturdum ama herhangi bir çözüm olmadı. Çözüm olmadığı gibi internet hızım düşürüldü. Şu an internet hızım olması gerektiği gibi, bundan da olmak istemiyorum. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.