Merhaba, şu an Superonline Turkcell internet kullanıyorum. Güzel bir modem verdiler ve onu kullanıyorum. TurkNet müşteri hizmetlerini bir türlü aşamadım soru sormak için mecbur buraya soruyorum, eskiden vermediklerini biliyorum, fakat güncel olarak durum nedir?
Eskiden bende süper Online kullanıyordum yanında stokta varsa parayla veriyorlar diye biliyorum biz şahsen MediaMarkt'tan almıştık yanlış hatırlamıyorsam istersen modem önerebilirim marka olarak.
Eskiden bende süper Online kullanıyordum yanında stokta varsa parayla veriyorlar diye biliyorum biz şahsen MediaMarkt'tan almıştık yanlış hatırlamıyorsam istersen modem önerebilirim marka olarak.
O galiba sadece modemin model numarası olabilir benimde bilgim yok o konuda Archer c60 biraz daha hızlıymış kablosuz diyor birde ama onu bende pek anlamadım bilmiyorum 400 TL lik fark yok bence
Merhaba, şu an Superonline Turkcell internet kullanıyorum. Güzel bir modem verdiler ve onu kullanıyorum. TurkNet müşteri hizmetlerini bir türlü aşamadım soru sormak için mecbur buraya soruyorum, eskiden vermediklerini biliyorum, fakat güncel olarak durum nedir?
selam knk, ben büyük ihtimalle türknete geçeceğim ama sürecin çok yavaş olduğuna dair şeyler duyuyorum, kargolama vs ile uğraşıldığını bile duydum şu an için hala böyle mi bu durum? Yani birkaç gün internetsiz kalma riski var mı onu sormak istiyordum. Birde bu referasn kodunu benimle de paylaşır mısın aklıma yatarsa muhtemelen geçeceğim senin kodu vermiş olayım.