Merhaba, sağlıklı günler.
Ben yaklaşık 5 senedir Superonline kullanıcısıyım ve 25 Mbps hızda kullanıyordum. Geçen hafta taahhütümün bitmesi vesilesi ile TurkNet'e başvurdum ve 100 Mbps hızlı VDSL pakete 99,90 TL karşılığında geçiş yaptım. Buna ek olarak ZyXEL VMG3625-T50b modemini faturaya ek 40,61 TL fiyatla satın almış oldum. Fakat daha geçiş yaptığım günlerden itibaren Wi-Fi'de kesinti internet hızında 100 Mbps hızı alamamak gibi sorunlar yaşadım. Daha önce her zaman fiber alt yapısını kullanıyordum, VDSL'e yeni geçiş yaptım ve pek memnun değilim açıkçası.
Şimdi düşünüyorum, ilk ay iptal ettirme hakkını kullanıp Superonline tekrar geçiş yapsam 100 Mbps fiber interneti 12 ay taahhütle 139, 90; 24 ay taahhütle ilk 12 ay 129,90 sonraki 12 ay 139,90 şeklinde (ve bize Wi-Fi 6 destekli modemi kullanıma ücretsiz sunacaklar, tabii ki modem bizim olmuyor, aboneliğimiz sonlanınca iade ediyoruz) geçiş mi yapsam?
TurkNet'ten Superonline geçiş yapmalı mıyım? Artılarını ve eksilerini değerlendirerek yardımcı olur musunuz? VDSL ve fiber arasındaki farkı bilmiyorum fakat aradaki fiyat farklarına değer mi? TurkNet'ten satın almış olduğumuz bu modem fiyatını hak eder mi? Bugün bu sorunu çözmem gerekiyor, destek olursanız çok minnettar olurum.