TurkNet VDSL vs Turkcell Fiber

SirYesSir

Picopat
Daha fazla  
Sözleşmem bitmek üzere. Önümde iki seçenek var: TurkNet VDSL 100 Mbps (bu kadar hız gelir mi bilmiyorum) ve Turkcell'in 50 Mbps fiber paketleri. Fiyatları hemen hemen aynı. Sizce ne yapmalıyım? 10 TL fazla verip Turkcell de mi kalmalıyım yoksa TurkNet'e mi geçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Millenicom superonline altyapı ile hizmet veriyor istersen bakabilirsin.

Turkcell'de 200 Mbps paketini 2 yıl kullandım bir sıkıntı yaşamadım.

Millenicom Superonline altyapı ile hizmet veriyor istersen bakabilirsin.

TurkNet Superonline fiber altyapısını kullanmıyor diye biliyorum, o yüzden arkadaşın dediği gibi Millenicom Superonline fiber altyapı üzerinden alabilirsin, fiyat olarak uygun hem de Taahhüt yok. Şu an Millenicom Superonline altyapısı üzerinden 100 Mbps interneti 105 ₺'ye veriyor Evde İnternet Paketleri, Kampanyaları ve Fiyatları - Millenicom.

Millenicom'u ilk defa duyuyorum bilemedim. Altyapı sorgulama yaptığımda bende Superonline çıkmıyor anlamadım. Benim adres biraz karışık ondan mıdır acaba?
Bir de benim merak ettiğim konu VDSL ile fiber arasındaki fark olacaktı şu an Turkcell'in fiberi var memnunum VDSL'e geçersem acaba kötü mü olur?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bulunduğun bölgede altyapıya bağlı o durum tamamen, çevrende o geçmek istediğin firmayı kullanan sana yakın birisi varsa onda test edip o duruma göre ondan sonra geçebilirsin geçmek istediğin firmaya. Misal ben hem Türk Telekom VDSL hem de Superonline fiber kullanıyorum ve Superonline fiber rezalet hizmetleri bizim burada, bizim mahalle de geçerli bu durum genel olarak çünkü sol fiber bizim mahalle ve yakınımızdaki 2-3 mahalleyi de ağ gibi çevrelemiş Türk Telekom fiber 1-2 tanecik bina da var çevremizde, diğer tüm binalarda dairelere kadar Superonline fiber var.

VDSL mi yoksa FİBER mi sorusuna bizim yanıt vermemiz biraz zor. Örnek vermek gerekirse 100Mbps pakette FİBER ile 12Mb/s alamayıp VDSL ile 12Mb/s alabilenlerde var. Önemli olan VDSL altyapınızın kalitesi.
Millenicom'a gelecek olursak Millenicom da bilindik bir marka yine aynı Turkcell fiber altyapısı üzerinden hizmet vereceği için Turkcell ile pek farkı olacağını sanmam. Ama yine de bölgenizde Millenicom nasıl bir sorgulayın derim Millenicom'u tercih edebilirsiniz şahsen.

Allah'tan benim altyapım güzel hem TT fiberi varmış hem de Superonline fiberi var sözleşmem bitmeye yakın ya TurkNet ya da Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum TurkNet'in gözümde tek eksiği destek hattı yok Twitter'dan yazdım halen cevap bile gelmedi basit bir yapay zekayı koymuşlar aynı cevabı atıp duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…