Justleg Femtopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #1 Şu anda TurkNet VDSL kullanıyorum binaya fiber altyapısı geldi VDSL'den fibere geçiş yapmak için mevcut aboneliği mi sonlandırmam mı gerekiyor? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku
Şu anda TurkNet VDSL kullanıyorum binaya fiber altyapısı geldi VDSL'den fibere geçiş yapmak için mevcut aboneliği mi sonlandırmam mı gerekiyor? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ocak 2022 #2 Justleg dedi: Şu anda TurkNet VDSL kullanıyorum binaya fiber altyapısı geldi VDSL'den fibere geçiş yapmak için mevcut aboneliği mi sonlandırmam mı gerekiyor? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Genişletmek için tıkla... Merhaba, online işlem merkezi üzerinden kampanya değişikliği kaydı oluşturabilirsiniz.
Justleg dedi: Şu anda TurkNet VDSL kullanıyorum binaya fiber altyapısı geldi VDSL'den fibere geçiş yapmak için mevcut aboneliği mi sonlandırmam mı gerekiyor? @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku Genişletmek için tıkla... Merhaba, online işlem merkezi üzerinden kampanya değişikliği kaydı oluşturabilirsiniz.