TurkNet VDSL'den Fiber'e Geçiş

CC76

Kilopat
Merhaba, TurkNet VDSL (TT altyapı) kullanıyorum. Binaya fiber geldi ve aktif edildi. VDSL'den Fibere geçiş başvuru yaparsam VDSL internetim kesilir mi bu süreç boyunca? Bazı arkadaşlarım kesinti yaşamadığını, fiber kurulum tamamlandığın da VDSL hattının kesildiğini söyledi. Ayrıca biz VDSL'i CAT6 ile balkon boşluğundan alıyoruz. TT ekipleri fiberi bina içinden, doğal gaz borularının yanından daireye getirmiş. Fiber kabloyu balkon boşluğundan kurulum için gelen TT ekibi mi halledecek? Bu konular da yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, TurkNet VDSL (TT altyapı) kullanıyorum. Binaya fiber geldi ve aktif edildi. VDSL'den Fibere geçiş başvuru yaparsam VDSL internetim kesilir mi bu süreç boyunca? Bazı arkadaşlarım kesinti yaşamadığını, fiber kurulum tamamlandığın da VDSL hattının kesildiğini söyledi. Ayrıca biz VDSL'i CAT6 ile balkon boşluğundan alıyoruz. TT ekipleri fiberi bina içinden, doğal gaz borularının yanından daireye getirmiş. Fiber kabloyu balkon boşluğundan kurulum için gelen TT ekibi mi halledecek? Bu konular da yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, adresinizde GigaFiber bulunuyor mu? Yerleşik operatör altyapısı üzerinden de fiber hizmet veriyoruz ve süreçler farklı olduğu için bilgi almak istedim.

Yerleşik operatör altyapısı üzerinden yapılacak geçişte erişimde kesinti oluyor. Ortalama 7 iş günü içinde altyapı değişikliği sağlanmaktadır. Yerleşik operatör ekipleri kendi kablolamaları dışında işlem yapmıyor, kablo değişimi için elektrikçiden destek alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Yerleşik operatör altyapısı üzerinden yapılacak geçişte erişimde kesinti oluyor. Ortalama 7 iş günü içinde altyapı değişikliği sağlanmaktadır. Yerleşik operatör ekipleri kendi kablolamalrı dışında işlem yapmıyor, kablo değişimi için elektrikçiden destek alabilirsiniz.

Fiber kutudan daireye kadar gelen fiber kabloyu zaten TT ekipleri çekiyor? CAT6 değil ki elektrikçi ile halledelim. Ya fiber kablo kısa gelirse nereden bulacağız? :D

Fiber kutudan daireye kadar gelen fiber kabloyu zaten TT ekipleri çekiyor? CAT6 değil ki elektrikçi ile halledelim. Ya fiber kablo kısa gelirse nereden bulacağız? :D
Fiber kablonun geçtiği yerin değişikliğini talep ediyorsanız ekipler bunu yapmayabilir, ancak kablonun kısa kalması durumunda ekipler müdahale sağlayacaktır.

Fiber kablonun geçtiği yerin değişikliğini talep ediyorsanız ekipler bunu yapmayabilir, ancak kablonun kısa kalması durumunda ekipler müdahale sağlayacaktır.

Gerekli işlemleri halledip fiber geçiş başvurumu yapacağım. Başvuru yaptığım da bu konu üzerinden sizi de bilgilendiririm. Bir an önce geçişin tamamlanması konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Yayın yapıyorum, internetsiz kalmak istemem. Teşekkür ederim.

Gerekli işlemleri halledip fiber geçiş başvurumu yapacağım. Başvuru yaptığım da bu konu üzerinden sizi de bilgilendiririm. Bir an önce geçişin tamamlanması konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Yayın yapıyorum, internetsiz kalmak istemem. Teşekkür ederim.
Merhaba, başvurunuzu yaptıktan sonra en hızlı şekilde süreci tamamlayacağız. 👍

Ayşegül hanım fiber geçiş işlemleri için kayıt açtım. Geçiş işlemlerinin hemen başlaması için yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

Destek Numarası: 67827971
Merhaba, kaydınız işleme alınmıştır. En kısa sürede dönüşüm sürecini tamamlayarak size bilgi vereceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı