Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.416 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #11 Hocam bu arada sormayı unuttum kullanabilmek için DSL girişi olan VDSL destekli modem lazım.
A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.580 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 24 Nisan 2024 #12 Einstein dedi: Hocam bu arada sormayı unuttum kullanabilmek için DSL girişi olan VDSL destekli modem lazım. Genişletmek için tıkla... Bu ekteki modemi getirdiler. Pakete dahil fiber. Benim pek anladığım konular değil ama son teknoloji falan dediler.Umarım iyidir. Dosya Ekleri 20240424_114713.jpg 150,4 KB · Görüntüleme: 26
Einstein dedi: Hocam bu arada sormayı unuttum kullanabilmek için DSL girişi olan VDSL destekli modem lazım. Genişletmek için tıkla... Bu ekteki modemi getirdiler. Pakete dahil fiber. Benim pek anladığım konular değil ama son teknoloji falan dediler.Umarım iyidir.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.416 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #13 Modemin tam olarak modeli nedir arkasında yazar yalnız hocam ücretsiz modem vermiyorlar bildiğim kadarıyla fiber olmasın seninki.
Modemin tam olarak modeli nedir arkasında yazar yalnız hocam ücretsiz modem vermiyorlar bildiğim kadarıyla fiber olmasın seninki.
A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.580 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 24 Nisan 2024 #14 Yani Wifi6 aboneliği yokken 2 ve 5te de faydasını görür müyüm onu bilemedim. Einstein dedi: Modemin tam olarak modeli nedir arkasında yazar yalnız hocam ücretsiz modem vermiyorlar bildiğim kadarıyla fiber olmasın seninki. Genişletmek için tıkla... Fiber zaten evet.
Yani Wifi6 aboneliği yokken 2 ve 5te de faydasını görür müyüm onu bilemedim. Einstein dedi: Modemin tam olarak modeli nedir arkasında yazar yalnız hocam ücretsiz modem vermiyorlar bildiğim kadarıyla fiber olmasın seninki. Genişletmek için tıkla... Fiber zaten evet.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.416 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #15 Pardon detaylı okumamış fibermiş altyapın kurulumda bir sıkıntı olursa yazarsın.
A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.580 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 24 Nisan 2024 #16 Zyxel EX 3301 TO AX 1800
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.416 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #17 Hocam TurkNet'ten sana kullanıcı adı şifre geldimi.
A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.580 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 24 Nisan 2024 #18 Einstein dedi: Hocam TurkNet'ten sana kullanıcı adı şifre geldimi. Genişletmek için tıkla... Online işlemler içinse, evet. Orada şu an hala aktivasyon yapılmış görünmüyor. Modemse, "üzerinde yazıyor, ışıklar yanınca bağlanırsınız" dediler. Onu halledebilirim yani arayüze girip.
Einstein dedi: Hocam TurkNet'ten sana kullanıcı adı şifre geldimi. Genişletmek için tıkla... Online işlemler içinse, evet. Orada şu an hala aktivasyon yapılmış görünmüyor. Modemse, "üzerinde yazıyor, ışıklar yanınca bağlanırsınız" dediler. Onu halledebilirim yani arayüze girip.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.416 Çözümler 567 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #19 Nasıl yani bir ekran görüntüsü atar mısın? Bu arada atmanıza gerek yok kullanıcı adı sonu @turk.net ile mi bitiyor.
Nasıl yani bir ekran görüntüsü atar mısın? Bu arada atmanıza gerek yok kullanıcı adı sonu @turk.net ile mi bitiyor.
A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.580 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 24 Nisan 2024 #20 Einstein dedi: Nasıl yani bir ekran görüntüsü atar mısın? Bu arada atmanıza gerek yok kullanıcı adı sonu @turk.net ile mi bitiyor. Genişletmek için tıkla... Msj geldi nete bağlandım. Açıldı. Yalnız hız düşük. 100 yerine modemin dibinde 54 civarı =(
Einstein dedi: Nasıl yani bir ekran görüntüsü atar mısın? Bu arada atmanıza gerek yok kullanıcı adı sonu @turk.net ile mi bitiyor. Genişletmek için tıkla... Msj geldi nete bağlandım. Açıldı. Yalnız hız düşük. 100 yerine modemin dibinde 54 civarı =(