M Mrjoeblack Hectopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 330 30 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar selamlar, TurkNet'in verdiği ZyXEL modemi almak yerine 300-350 TL bandında alınabilecek modem öneriniz var mı? Bulunduğum ev 82Mbps download, 8Mbps upload destekliyor.
Arkadaşlar selamlar, TurkNet'in verdiği ZyXEL modemi almak yerine 300-350 TL bandında alınabilecek modem öneriniz var mı? Bulunduğum ev 82Mbps download, 8Mbps upload destekliyor.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #2 Keenetic Omni DSL kullanıyorum ve memnunum. Tavsiye ederim.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.390 Çözümler 70 Yer Istanbul 30 Temmuz 2021 #3 Mrjoeblack dedi: Arkadaşlar selamlar, TurkNet'in verdiği ZyXEL modemi almak yerine 300-350 TL bandında alınabilecek modem öneriniz var mı? Bulunduğum ev 82Mbps download, 8Mbps upload destekliyor. Genişletmek için tıkla... Keenetic öneririm.
Mrjoeblack dedi: Arkadaşlar selamlar, TurkNet'in verdiği ZyXEL modemi almak yerine 300-350 TL bandında alınabilecek modem öneriniz var mı? Bulunduğum ev 82Mbps download, 8Mbps upload destekliyor. Genişletmek için tıkla... Keenetic öneririm.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 30 Temmuz 2021 #4 ZyXEL VMG8623-T50B alınabilir. Sadece kablosuz biraz sıkıntı ve yazılımı. O fiyata başka Wİ-Fi 5 ve Gigabit Ethernet sunan başka model yok doğru dürüst.
ZyXEL VMG8623-T50B alınabilir. Sadece kablosuz biraz sıkıntı ve yazılımı. O fiyata başka Wİ-Fi 5 ve Gigabit Ethernet sunan başka model yok doğru dürüst.
asosipoero Centipat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 602 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #5 Hocam Honor'un bu cihazı var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 30 Temmuz 2021
Hocam Honor'un bu cihazı var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 30 Temmuz 2021 #6 Ama alabilirseniz Keneetic Extra DSL alın. asosipoero dedi: Hocam alt yapınız fiber mi? Fiberse: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et VDSL : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Fiber altyapı da modeme gerek yok. Direk router ile kullanılabiliyor. WAN girişi ile. Bu kadar para vermeye gerek yok.
Ama alabilirseniz Keneetic Extra DSL alın. asosipoero dedi: Hocam alt yapınız fiber mi? Fiberse: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et VDSL : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Fiber altyapı da modeme gerek yok. Direk router ile kullanılabiliyor. WAN girişi ile. Bu kadar para vermeye gerek yok.
asosipoero Centipat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 602 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #7 DarkReader dedi: Ama alabilirseniz keneetic extra DSL alın. Fiber altyapı da modeme gerek yok. Direk router ile kullanılabiliyor. WAN girişi ile. Bu kadar para vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam altyapı VDSL ise bir modem şart. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama ucuzada modem var ben arkadaşın bütçesini görememiştim şimdi fark etim Honor'un cihazı bile bu bütçeyi aşıyor. Xiaomi Mi Router AX1800 Router Xiaomi Mi Router AX1800 Router detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu cihazı incelemelerimi hiç görmedim ama fiyatına göre wfi6 sunması bayağı iyi. Keenetic Omni DSL KN-2011 N300 4 Port VDSL2/ADSL2+ Kablosuz Modem Router - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Hocam bu fiyata modem almak istiyorsanız arkadaşların dediği gibi bu model var. Son düzenleme: 30 Temmuz 2021
DarkReader dedi: Ama alabilirseniz keneetic extra DSL alın. Fiber altyapı da modeme gerek yok. Direk router ile kullanılabiliyor. WAN girişi ile. Bu kadar para vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam altyapı VDSL ise bir modem şart. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama ucuzada modem var ben arkadaşın bütçesini görememiştim şimdi fark etim Honor'un cihazı bile bu bütçeyi aşıyor. Xiaomi Mi Router AX1800 Router Xiaomi Mi Router AX1800 Router detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu cihazı incelemelerimi hiç görmedim ama fiyatına göre wfi6 sunması bayağı iyi. Keenetic Omni DSL KN-2011 N300 4 Port VDSL2/ADSL2+ Kablosuz Modem Router - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Hocam bu fiyata modem almak istiyorsanız arkadaşların dediği gibi bu model var.