EfeGL Hectopat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #1 Selam. Fotoğraftaki gibi ayarları yaptım. Başka ne yapmam gerekiyor? Test ettiğimde gözükmüyor. Yeniden başlattım bir değişiklik olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2022
Selam. Fotoğraftaki gibi ayarları yaptım. Başka ne yapmam gerekiyor? Test ettiğimde gözükmüyor. Yeniden başlattım bir değişiklik olmadı.
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #2 ipv6 yaygın değil hocam türknet yavaş yavaş bazı müşterilerine vermeye başladı diye biliyorum.
Y yika38 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.451 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 24 Ağustos 2022 #3 TurkNet Online İşlemler üzerinden destek kaydı açarak IPv6 tanımlanmasını talep edebilirsiniz.
EfeGL Hectopat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #4 yika38 dedi: TurkNet Online işlemler üzerinden destek kaydı açarak IPv6 tanımlanmasını talep edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl destek kaydı açacağım hangi destek kategorisi yani.
yika38 dedi: TurkNet Online işlemler üzerinden destek kaydı açarak IPv6 tanımlanmasını talep edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl destek kaydı açacağım hangi destek kategorisi yani.
Y yika38 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.451 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 24 Ağustos 2022 #5 @EfeGL şu anlık TurkNet hesabıma erişimim olmadığından bilmiyorum. İstek/talep ile ilgili kategori varsa onu seçebilirsiniz.
@EfeGL şu anlık TurkNet hesabıma erişimim olmadığından bilmiyorum. İstek/talep ile ilgili kategori varsa onu seçebilirsiniz.
EfeGL Hectopat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 110 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #6 yika38 dedi: TurkNet Online işlemler üzerinden destek kaydı açarak IPv6 tanımlanmasını talep edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yika38 dedi: @EfeGL şu anlık TurkNet hesabıma erişimim olmadığından bilmiyorum. İstek/talep ile ilgili kategori varsa onu seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Halletim modemi 2 defa aç kapa yaptım düzeldi destek böyle söyledi.
yika38 dedi: TurkNet Online işlemler üzerinden destek kaydı açarak IPv6 tanımlanmasını talep edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yika38 dedi: @EfeGL şu anlık TurkNet hesabıma erişimim olmadığından bilmiyorum. İstek/talep ile ilgili kategori varsa onu seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Halletim modemi 2 defa aç kapa yaptım düzeldi destek böyle söyledi.