TurkNet vs Comnet vs Millenicom vs Netspeed

Voisxe

Centipat
Şu an altyapımdaki en iyi ISS olan Superonline'yi kullanıyorum, Valorant 4-5 ping, LoL'de 10-11 ping alıyorum, bu dört ISS'dan bu kadar düşük ping alacağımı düşünmüyorum, Büyük ihtimal pingi en düşük olanı seçeceğim. Valorant İstanbul sunucunda 15 ping altı, Avrupa sunucularında 60-70 ping altı olması gerekiyor. Saha dolabı yakınlığı 5 metre, Türk Telekom ve Superonline fiber altyapısı vardır. Kullanıcı yorumlarında en çok TurkNet seviliyor.
TurkNet 100 Mbps = 100 TL.
Comnet 100 Mbps = 100 TL.
Millenicom 100 Mbps = 100 TL.
Netspeed 100 Mbps = 100 TL.

Superonline fiber tabi ki de. Sonuçta fiber>VDSL . Durum bütçeden ibaretse Turknet şimdilik daha iyidir.

Benim önerim bence altyapısı olan firmayı tercih edin. Ben Millenicom kullanıyorum ve memnun değilim. Diğer firmalarda maalesef çok pahalı bu yüzden geçemiyorum. Türk Telekom'da 10 ping aldığım Valorant'ta Millenicom'a geçince 30 ping alıyor ve fazlasıyla packet loss alıyorum. Bu sorun tüm ISS'lerde mi mevcut bilmiyorum ama kablosuz bağlandığım tüm cihazlarda 100Mbps hız alsam da 10 Mbps veriyormuş gibi yavaş. Teknik destek ekibi hiç de ilgili değil. 10 gün boyunca hız düşüklüğüyle ilgili video ve resim verisi topladım adamlar hızınızı tam alıyorsunuz deyip şikayeti kapatıyorlar. Bir aralar videoların yüklenmemesiyle derdim olmuştu 1080P video izleyemiyor otomatik 360P'ye atıyordu bu sorunu ara sıra yaşasam bile eskisi kadar o kadar çok yaşamıyorum. Türk Telekom kullandığım zaman sorunlarımda oluyordu ama arayınca en azından halletmeye çalışıyorlardı vallahi iletişim kurmak bu tür şeylerde önemliymiş. İnternetle ilgili çok fazla sorun yaşanıyorsa iletişim kurabileceğiniz bir firmayı tercih etmeyi öneririm.

Burayada yazayım. Modem değerlerini paylaş kaç MB alacağına bakalım. Biliyorsun ki 100 MB e kadar diye bir tabir var yani 100 MB alamayabilirsin o yüzden mode arayüz değerlerini paylaş bakalım kaç MB alacağını merak ediyorsan illa öneri dersen 3 senedir kullandığım TurkNet'i tavsiye ederim.

Superonline fiber tabi ki de. Sonuçta fiber>VDSL . Durum bütçeden ibaretse Turknet şimdilik daha iyidir.
Bilip bilmeden yorum yapmayalım. 100Mbit bir VDSL bağlantısı superonline fiberi tokatlar. Hiç mi sansüronline kullanmadınız?

Ping, route, pop nkt., peer, ne varsa hepsi leş superonline'da.

Hocam taahhütsüz kullanmanın dezavantajı var mı? Mesela taahhütlü kullanırken fiyat artışından etkilenilmiyor, TurkNet'te 3 sene içerisinde ne kadar fiyat artışı yaşadınız?

Hocam taahhütsüz kullanmanın dezavantajı var mı? Mesela taahhütlü kullanırken fiyat artışından etkilenilmiyor, TurkNet'te 3 sene içerisinde ne kadar fiyat artışı yaşadınız?

65 Ti ilk başladığımda. 10 TL zam yapa yapa 100 TL oldu şu an. Ama verdiği en son hızlarda olsa 100 TL 1000 MB 100 TL 16 MB 100 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…