TurkNet vs Netspeed

KatakiNotFound

Hectopat
Daha fazla  
Yeni eve taşındığımda Türk Telekom'dan TurkNet'e geçtim fakat memnun değilim. Altyapı 65Mbps çekiyor ve upload da 8. şu an 500 ödüyorum.
Netspeed'e baktığımda ise altyapımı sorguladığımda 85 Mbps çıkıyor upload ise 20. özellikle upload çok daha iyi. Sizce geçmeli miyim? Hangisi daha iyidir? TurkNet'te statik IP de de sorun yaşıyordum. Bu daha iyi olur mu ping konusunda vesaire?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam TurkNet şu anda gündemde pek iyi değil çünkü verileri çalındı kullanıcıların.

1 yıldır Netspeed kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. Hâlâ memnuniyetle kullanmaya devam ediyorum.

Son düzenleme:
Hocam TurkNet şu anda gündemde pek iyi değil çünkü verileri çalındı kullanıcıların.
Türkiye'de artık herkesin verisi her yerde, çeşitli devlet sitelerindeki açıklar ile güncel veriler zaten hala alınabiliyor. Çokta şaşırmamak lazım. Bunun tam olarak kökünden düzeltilmesi lazım.

Netspeed vs TurkNet'e gelirsek, Netspeed POP noktası yoksa ping farkları yaşayabilirsin. Valorant Istanbul sunucusunda ben 7 - 9 MS alırken aynı bölgede arkadaşım 15'e kadar çıkıyor. Çok kafaya takılacak bir durum mu? Bence değil. Ben fiyat canımı yakmıyorsa Netspeed'e geçmezdim. Bu fiyat çok diyorsan Netspeed'e geç gitsin.

TurkNet kesinlikle sosyal medya ile şişirilmiş bir internet dağıtıcı firma müşteri hizmetlerine doğru düzgün ulaşamıyorsun bile.

TurkNet kesinlikle sosyal medya ile şişirilmiş bir internet dağıtıcı firma müşteri hizmetlerine doğru düzgün ulaşamıyorsun bile.
Turknet ile 100mbps paket ile 60-70 indirme hızı alıyorum. Netspeed de değişir mi?

Turknet ile 100mbps paket ile 60-70 indirme hızı alıyorum. Netspeed de değişir mi?
Çok değişeceğini sanmıyorum, iki firmada sana 100Mbit paket ile alabildiğin maksimum hızı yollamaya çalışacak.

Netspeed. Aslında TurkNet'i destekliyordum ta ki hack olayına kadar, tabii gerçek mi yalan mı onu bilemem de yine de Netspeed geçin hocam.

TurkNet ile 100Mbps paket ile 60-70 indirme hızı alıyorum. Netspeed de değişir mi?

Altyapınıza bağlıdır hocam.

3 senedir gigabit kullanıyorum bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Sadece bir ara kablo ben dokunmadığım halde kırılmış galiba gelip onu düzelttiler. Ben memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…