TurkNet vs Netspeed

E-devlette bile milyonlarca vatandaşın bilgileri sızdı bundan haberiniz var mı? Zaten tüm verileriniz internette dolaşıyor çok da şey yapmayın yani. 😂

3 senedir gigabit kullanıyorum bir sorun yaşamadım şu ana kadar. Sadece bir ara kablo ben dokunmadığım halde kırılmış galiba gelip onu düzelttiler. Ben memnunum.
İşte bana gelmediler bile üstüne fatura yolladılar kurmadıkları internet için. 6 ay boyunca her seferinde ulaştım derdimi anlattım. Sonra faturalarımı sildiler. Sonra durumu anladılar aboneliğim iptal ettirdiler çıkarken belli miktar (düşük bir miktar.) para istediler vermeyi ret ettince avukata yönlendirdiler. Avukat hanımda keşke mesleğinden ziyade insanlarla nasıl konuşacağını öğrense dedim. İş uzadı fakat bir şekilde halletim.

E-devlette bile milyonlarca vatandaşın bilgileri sızdı bundan haberiniz var mı? Zaten tüm verileriniz internette dolaşıyor çok da şey yapmayın yani. 😂
Aynen devletten sızdıysa her abone olduğumuz hesap ödediğimiz firma abone bilgilerimizi koruyamayıp sızdırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen devletten sızdıysa her abone olduğumuz hesap ödediğimiz firma abone bilgilerimizi koruyamayıp sızdırsın.
Evet, böyle bir sızıntı olmamalıydı. Fakat bu tarz sızıntılar aktif olarak şu anda bile çekilebiliyor. Sadece böyle veriler toplu çekildiği zaman duyuruluyor. Yoksa her gün ne çeşit veriler sızıyor. Sadece kimse farkında değil.

Netspeed. Aslında TurkNet'i destekliyordum ta ki hack olayına kadar, tabii gerçek mi yalan mı onu bilemem de yine de Netspeed geçin hocam.

Altyapınıza bağlıdır hocam.

Hocam şu anda benim ismim soyismim ile sülaleme kadar buluyorlar. Çok da umurumda değil açıkçası.

Fakat 2 sinin de altyapısı aynıymış. Yani download hızı oynamayacak gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı