TurkNet vs Superonline VDSL

Fernweh06

Hectopat
Yer
Ankara
İyi sosyaller. Yeni bir ISS arayışındayım. 2 seçenek arasında kaldım. Altyapımın fotoğrafı bırakıp arasında kaldığım 2 paketi size sunup fikir ve önerilerinizi bekliyor olacağım.
Superonline VDSL 50 Mbps ilk 12 ay 170 sonraki 12 ay 190 TL.
TurkNet 170 TL.

Ekran Görüntüsü (27).png

Turknet öneririm. Sonuçta Taahhüt yok. Superonline da çözülemeyen bir sıkıntı yaşadığınız zaman eyvah eyvah. İptal da ettiremeyeceksiniz dünya kadar da cayma bedeli çıkartacaklar vs. hiç uğraşılmaz bu saatten sonra böyle şeylerle. O yüzden Turknet öneririm.

Türknet iyidir ama pahalı Netspeed şuanda ondan uygun ve kod ile abone olursanız her ay 10 TL indirim var. Superonline problemli bir şirket zaten size sunacağı altyapı TT altyapısı.

Ben TürkNet'i tercih ederdim. Mevcut olarak VDSL kullanıyorsanız xDSL bilgilerinizi atabilir misiniz?
VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 8.250 Mbps 58.988 Mbps
Actual Net Data Rate: 8.191 Mbps 58.876 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 17.9 dB 13.8 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 9.4 dBm 14.5 dBm
Receive Power: -2.8 dBm 0.6 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 12.2 dB 13.8 dB
Attainable Net Data Rate: 22.195 Mbps 81.373 Mbps

Hocam umarım doğru yeri atmışımdır.

TurkNet öneririm. Sonuçta taahhüt yok. Superonline da çözülemeyen bir sıkıntı yaşadığınız zaman eyvah eyvah. İptal da ettiremeyeceksiniz dünya kadar da cayma bedeli çıkartacaklar vs. hiç uğraşılmaz bu saatten sonra böyle şeylerle. O yüzden TurkNet öneririm.

Değerli vaktinizi ayırıp öneride bulunduğunuz için teşekkür ederim.

TurkNet iyidir ama pahalı Netspeed şu anda ondan uygun ve kod ile abone olursanız her ay 10 TL indirim var. Superonline problemli bir şirket zaten size sunacağı altyapı TT altyapısı.

Şu anda TT kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Korkum 'TurkNet'inde TT altyapısını mı kullanıyor?'idi. Turkcell kendi altyapısını kullanıyor sanmıştım. Ayrıca size de vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 8.250 Mbps 58.988 Mbps
Actual Net Data Rate: 8.191 Mbps 58.876 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 17.9 dB 13.8 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 9.4 dBm 14.5 dBm
Receive Power: -2.8 dBm 0.6 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 12.2 dB 13.8 dB
Attainable Net Data Rate: 22.195 Mbps 81.373 Mbps

Hocam umarım doğru yeri atmışımdır.

Değerli vaktinizi ayırıp öneride bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Şu anda TT kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Korkum 'TurkNet'inde TT altyapısını mı kullanıyor?'idi. Turkcell kendi altyapısını kullanıyor sanmıştım. Ayrıca size de vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
VDSL'de tüm operatörler TT altyapısı kullanır.

Superonline fiber için kullanılır, VDSL için tercih etmek aşırı mantıksız. Bu durumda TurkNet daha iyi bir tercih olacaktır.

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. TurkNet'i deneyeceğim.

Taahhütsüz bir firmadan internet alın kendinize iyi bir modem alın bir deneyin baktınız olmuyor iptal edersiniz. Ayrıca evinizin iç tesisatı bile fark eder onu da iyileştirirseniz daha iyi internet alırsınız.

Peki modem olarak öneri verebilir misiniz? Bütçe olarak fiyat performans olarak önerinize açığım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı