TurkNet vs Superonline

tugra34

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, sizce Superonline mı daha iyi yoksa TurkNet mi? TurkNet 100 MB 700 TL diyor, fiber Superonline ise 600 ama ben son 1 yıl içinde hiç memnun kalmadım Superonline'dan. Sizce hangisi daha iyi olur? Superonline'ın bir de 1000 MB interneti var, o da 850 lira bandında. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sizce Superonline mı daha iyi yoksa TurkNet mi? TurkNet 100 MB 700 TL diyor, fiber Superonline ise 600 ama ben son 1 yıl içinde hiç memnun kalmadım Superonline'dan. Sizce hangisi daha iyi olur? Superonline'ın bir de 1000 MB interneti var, o da 850 lira bandında. Sizce hangisi?

SuperOnline’ın agresif sansür politikası yüzünden şikayet eden çok kişi var ve Turkcell mobil internet dışı gerçekten yapamıyor. İnternette tonla haber etmeden paket değişimi olduğunu görebilirsiniz, hızı düşürüp fiyatı arttıran bir firmaymış. Memnun kalan var ama sansür politikası malum, kullanmamak için yüksek bir sebep.

Ayrıca 100 TL farkın pek önemli yok biz 2 sene olacak TurkNet kullanıyoruz, bir kere bile çöküp bir kere bile sorun yaşattığını hatırlamıyorum. 1 haftada falan internet biraz yavaşlıyor ama sanırım ısıdan dolayı, kablolarını çekip 1 dakika bekledikten sonra geri takınca hızlar ilk geldiği gibi kalıyor.
Son zamanlarda TurkNet’de bir zam bombası var ama şu an için değiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı