TurkNet vs Superonline

Fear4

Hectopat
VDSL altyapıya sahibim, maksimum 70 Mbps alabiliyorum şu an; TurkNet kullanıyorum ama akşam saatlerinden sonra paket kaybı olmaya başlıyor, oyun oynatmıyor, Wi-Fi ile video bile izlenmiyor. Destek talebim her zaman "bizlik bir şey yok" denilip kapatılıyor.

Şimdi sorum şu: Superonline'a geçmeli miyim? 50 Mbps paket 700 TL'ye veriyorlar, ancak ping benim için önemli. CS oynuyorum mesela, arkadaşım ile aramızda 1–2 sokak var, aynı serverda (Almanya, Frankfurt serveri) ben 38–44 arası ping alırken, arkadaşım hep 60–65 ping alıyor; neredeyse iki kat fark var. Superonline'a geçersem böyle bir ping farkı olur mu diye korkuyorum.

TurkNet'in bu umursamazlığı yüzünden ISS değiştirmek istiyorum; önerileriniz neler?

bende de aynı sorun var. fakat şöyle bir durumda var. genel olarak telekom altyapısı olduğundan onlara ilettiğiniz şikayetler telekoma gidiyor onlarda ne zaman çözerse gibi bir durum oluyor.
ben de 6 7 yıldır kullanıyorum ama son birkaç aydır biraz bocalamaya başladılar. yine de fiyat performans olarak turknet mecburiyete kalıyor.

Evet son bir kaç aydır akşamları Wi-Fi sıkıntılı ve Packetloss var, ama destek kaydı oluşturunca Türk telekoma da bildirmiyorlar, sorun gözükmüyor diyorlar. Türkcell taahütsüz 700 tl paket veriyor acaba geçilir mi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı