TurkNet vs Superonline

strangeghost

Decapat
Daha fazla  
Sizce hangisi iyi şu anda Superonline kullanıyorum. Tahaaütüm bitmek üzere olduğu için diğer sağlayıcıları da araştırıyorum. Adresime fiber geleceği söylendi kablo dahil çekildi ama hem kablo bağlanmadı. Boşta duruyor. Hem de altyapı sorgulama da hala VDSL gösteriyor o yüzden VDSL seçmeyi düşünüyorum. TurkNet kullananlar bilgilendirebilir mi? Superonline da kalınır mı yoksa TurkNet'e geçmeli miyim? Veya fiber konusunda müşteri hizmetleriyle mi konuşmalıyım?

Altyapıyı kim getiriyorsa onunla konuş bu tarz işler bölgelel olarak çok farklılık gösteriyor bir operatör a noktasında çok iyi olurken b noktasında sürekli kopmalar yaşayabiliyor.

Altyapıyı kim getiriyorsa onunla konuş bu tarz işler bölgelel olarak çok farklılık gösteriyor bir operatör a noktasında çok iyi olurken b noktasında sürekli kopmalar yaşayabiliyor.

Ağustos ayında Türk Telekom çalışanarı gelmişti eski altyyapının kapanacağını ve yeni altyapının fa fiber oolacağı söylendi kablo çekildi 1-2 hafta sonra kablo yu bağlamaya gelirler denildi ama kimse gelmedi.

Hatırlamıyorsam Superonline'da 1000 Mbps 700 mü 800 TL mi neydi.

Benim burada superonline fiber altyapısı var. Bu yüzden superonline kullanıyorum. 2 yıla yakındır herhangi bir sorun yaşamadım arada bakım kaynaklı hız düşüşleri vs oluyor ama totalde verilen hizmetten memnunum bir problem olduğunda müşteri hizmetlerine ulaşmak rahat. Fiyat olarak eğer uygun bir paket varsa yada turknet ile aralarında az fark varsa hiç geçiş yapma superonlineden devam etmeni öneririm. Turknette taahhüt yoktu şuan var mı bilmiyorum bu yüzden fiyatlar değişebiliyor. Superonline taahhütlü olması en azından fiyat 1 yıl sabit oluyor.

Hatırlamıyorsam Superonline'da 1000 Mbps 700 mü 800 TL mi neydi.

Sitesine girdiğimde VDSL internetlerin hepsi 700TL (35mpsden 100mps ye kadar aynı) ama fiber seçenekleri 500'den başlıyor ve söylediğiniz gibi 1000MPS 700TL ama şu anda adresimde fiber gözükmüyor.

Türk Telekom fiber altyapısı üzerinden zaten Superonline hizmet vermiyor, bizzat kendim sordum bana bu cevap verildi. 100 Mbps üstünde hız almak istiyorsanız Telekom'un kendisini kullanacaksınız ama bana 100 Mbps yeter derseniz TurkNet geçebilirsiniz ama Telekom da uygun fiyat verirse Telekom'u da kullanabilirsiniz yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…