TurkNet vs Türksat

Sipitipo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS DUAL RX6600
Ryzen 5 5500
16 GB DDR4 XPG RAM
ASUS B550-A PRİME
550 WATT FSP PSU
VENTO VG11 KASA
KİNGSTON 1 TB M2 SSD
Arkadaşlar merhaba. Artık Türksat yüzünden ağlama, tabir-i caizse kudurma noktasına gelmiş bulunmaktayım. Nedenleri ise şu;
-Dandik modem.
-Sürekli kesilen internet.
-Akşam 19.00'dan 00.00'a kadar internetin kısıtlanması.
Nedenler bu fakat evimdeki altyapı maksimum 100 Mbps ve 8 upload destekliyor TurkNet'te. Sizce geçmek mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

TurkNet'in kendi altaypısı yoksa Türk Telekom'un altapısını kullanır. Böyle bir takıntınız varsa dikkat edin. 2 senedir Türk Telekom'un altyapısı ile TurkNet kullanıyoruz 70 Mbps civarı alıyoruz gayet memnunum öneririm.

Hocam şu an bile LoL oynuyorum ping 300'ün aşağısına düşmüyor.

Kablonet kullanıyorum bende ve koşarak uzaklaşmanı öneririm. Özellikle kendine has bağlantısı yüzünden modem çeşitliliği olmaması büyük sorun. Verdikleri modem aşırı dandik bunu herkes biliyor, özellikle Wi-Fi özelliği kan kusturur. Upload hızı anlamında da aşırı cimri davranıyorlar.

Akşam 19.00'dan 00.00'a kadar internetin kısıtlanması. , yazmışsınız.

Gerçekten böyle bir şey var mı? Neden böyle oluyor sordunuz mu?

Türksat'ın modemi deli ediyor.

Akşam 19.00'dan 00.00'a kadar internetin kısıtlanması. Yazmışsınız.

Direk paketlerinde öyle bir özellik olması lazım belirli saat aralarında internet hızı yavaşlıyor bilerek.

Akşam 19.00'dan 00.00'a kadar internetin kısıtlanması. Yazmışsınız.

Evet hocam gerçekten var. Sormadım ama insanların çoğu hemfikir bu konuda zaten bunu annem almıştı sözleşmeye bakmadan imzalamıştır.

Ama böyle bir saçmalık varsa insanlar neden burayı tercih ediyor? Bana çok saçma geldi internetin kısıtlanması.

Bizim burada bu olsaydı ben de geçecektim merak ediyordum, çok ilginç geldi.

@Lamparages @Sipitipo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…