TurkNet vs UyduNet

zMehmetXLL

Hectopat
Daha fazla  
Vodafone'dan TurkNet'e geçiş yapacağız geçmeden önce UyduNet'i de araştıralım dedik. UyduNet var mıymış, ne kadar iyiymiş pek bilgim yok.

UyduNet iyi mi?

İstanbul'da kuzenim kullanıyor altyapıları iyi fakar memnun değiller fiyat performans olsun ve internet kesilebiliyor aniden ben olsam TTNET alırım gayet güzel fiyat olsun sundukları performans olsun.

Vodafone'dan TurkNet'e geçiş yapacağız geçmeden önce UyduNet'i de araştıralım dedik. UyduNet var mıymış, ne kadar iyiymiş pek bilgim yok.

UyduNet iyi mi?

UyduNet kullanmıyorum ama aynı mantıkla çalışan airfiber kullanıyorum. Eğer sadece sizin ev olarak kullanırsanız size yeter ama normal fibernetten şaşmayın. UyduNet'te ping sorunları olabilir veya hız düşmesi. Sonuçta radyo dalgası ile internet alıyorsunuz.

İstanbul'da kuzenim kullanıyor altyapıları iyi fakat memnun değiller fiyat performans olsun ve internet kesilebiliyor aniden ben olsam TTNET alırım gayet güzel fiyat olsun sundukları performans olsun.

UyduNet kullanmıyorum ama aynı mantıkla çalışan airfiber kullanıyorum. Eğer sadece sizin ev olarak kullanırsanız size yeter ama normal fibernetten şaşmayın. UyduNet'te ping sorunları olabilir veya hız düşmesi. sonuçta radyo dalgası ile internet alıyorsunuz.

Tamamdır ben cevabımı aldım teşekkürler. TurkNet'ten devam...
çok komik

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı