TurkNet Wi-Fi, mobil veri gibi algılanıyor

Allaj

Hectopat
Hocalarım selamlar!

Bugün TurkNet internet bağlattım eve fakat Wi-Fi simgesinde sanki başka bir telefonun hotspotu bağlanmış gibi görünüyor. YouTube'dan video indirmek istediğimde de kablosuz ağ bekleniyor diyor. İnternet hızında bir sorun yok ama sanırım mobil veri gibi görüyor Wi-Fi yerine. Google Play'den uygulama indirirken de mobil veri ile indirilsin mi diye soruyor.
Çözüm bilen varsa sevinirim.

Şimdiden teşekkürler!

Merhaba,

Türk Telekom fiber internet kapsamında takılan modemde (ZyXEL EX3501-T0) aynı hatayı hemen hemen her cihazımda almaktayım. iPhone 11 cihazımda yedeklemeyi geçtim iCloud giriş sayfasında Wi-Fi'ya bağlıyken giriş dahi yapamamaktayım. Tüm bu sorunlara ek olarak tüm telefonlarımda ekranı kapattığım anda Wi-Fi kopma sorunu yaşamaktayım.
Modemin bağlandığı günden beri (yaklaşık 1.5 ay) bu sorunun çözümünü bulmaya çalışıyorum fakat internette bununla ilgili çok az kaynak var ve bulabildiklerimin de ya çözümü daha önce deneyip de sonuç alamadığım çözümler ya da çözümsüz. Sorunun modemden kaynaklandığını düşünmekteyim, yardımlarınızı bekliyorum.

İyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…