Merhabalar evimde TurkNet GigaFiber hattı mevcut ve verdikleri modemi kullanmak istemiyorum Xiaomi'nin AX6000 routerı mevcut ve direkt GPON'a bağlamak istiyorum ne yaptıysam bir türlü bağlayamadım. Bir fikri olan var mı? Routerın arayüzü Çince, Çin sürümü olduğu için iyi günler kolay gelsin.
@oomerakyol Router arayüzünü Türkçe'ye Google Translate eklentisini kullanarak çevirebilirsin. O şekilde menülerin ekran görüntülerini al ve bir yere kaydet. Ardından eski cihazındaki MAC adresini yedekle ve Xiaomi arayüzüne bu MAC adresini gir. Ardından kullanıcı adı ve şifrelerini de gir. Son olarak GPON'dan çıkan kabloyu Router'a bağla ve internete bağlanmayı dene.
@oomerakyol router arayüzünü Türkçe'ye Google translate eklentisini kullanarak çevirebilirsin. O şekilde menülerin ekran görüntülerini al ve bir yere kaydet. Ardından eski cihazındaki MAC adresini yedekle ve Xiaomi arayüzüne bu MAC adresini gir. Ardından kullanıcı adı ve şifrelerini de gir. Son olarak GPON'dan çıkan kabloyu Router'a bağla ve internete bağlanmayı dene.