TurkNet ZTE modem reboot sonrası internete erişilmiyor

Raxain

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, site üzerinden modemi reboot ettim. 5 dakika içinde tamamlanacağı yazıyordu fakat 10 dakikayı aşkındır internet yoktu. Tekrar reboot ettim ve şu an üzerinden 20 dakika geçmiş bulunmakta, hala erişemiyorum.

Arkadaşlar merhaba, site üzerinden modemi reboot ettim. 5 dakika içinde tamamlanacağı yazıyordu fakat 10 dakikayı aşkındır internet yoktu. Tekrar reboot ettim ve şu an üzerinden 20 dakika geçmiş bulunmakta, hala erişemiyorum.
Reboot attığın aynı sekmeden reset at. Ayarların sıfırlanır bilgin olsun.

Fiziksel olarak sıfırlamayı deneyin bir de.

Reboot attığın aynı sekmeden reset at. Ayarların sıfırlanır bilgin olsun.
1710021260074.png

Alttaki buton ile...

Reset sonrası tekrar kurulum yapmam gerekmez değil mi?
Yapmanız gerekmiyor sanırsam. 10 dakika önce ben de modemi resetledim, benimki de ZTE ve TurkNet. Direkt kullanmaya devam ediyorum. Sadece internetin ismini ve şifresini değiştiysen onlar sıfırlanır, bir de özel ayar vs. yaptıysan. Ama modemden modeme değişebilir.

Eki Görüntüle 2137181

Alttaki buton ile...

Yapmanız gerekmiyor sanırsam. 10 dakika önce ben de modemi resetledim, benimki de ZTE ve TurkNet. Direkt kullanmaya devam ediyorum. Sadece internetin ismini ve şifresini değiştiysen onlar sıfırlanır, bir de özel ayar vs. yaptıysan. Ama modemden modeme değişebilir.
Yaklaşık Kaç dakika sürdü geri gelmesi

Reboot atmadan önce hiçbir problem yoktu ip değişsin diye attım ama hala internet yok çok garip, reset attım bekliyorum şuan.
Kaç dk. geçti reset atalı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı