TurkNet'den süper Online'ye geçiş yapmaya değer mi?

EBLERA

Centipat
Yer
İstanbul
İnternet kutusunun bulunduğu bodrum katından daireme gelen kablolarda problem olduğu için değişmesi gerektiğini söylediler TurkNet yetkilileri ve bunu bir elektrikçiye yaptırmamı söylediler. Turkcell Superonline ise bunun için ücret istemiyormuş, 100 megabit internet kullanıyordum 100 megabit internette super Online da aynı fiyatta. Öneriniz nedir, geçmeli miyim, Turkcell Superonline iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle fiber hariç tüm şirketler aynı TT altyapısını kullanıyor. Bu sebepten bir fark göremezsin. VDSL ikisi de. Superonline satış bölümünde çalışıyorum. Hepsi aynı kutudan dağıtılıyor ama fiber varsa eğer Superonline ciddi farklı bir seviye.

Kablolarımız eskiymiş Bu sebeple internet sürekli kesiliyor turknet'in söylediği bu Superonline ise bu kabloları bedavaya değiştirebileceğini söylemişler doğru mu

Tahhüt olayını kafa takmıyorsanız, SO'a Geçmenizi tavsiye ediyorum, Aşşırı kötü bir müşteri anlayışına sahip. Aynı elektrikçi yönlendirmesini banada yaptılar, Üzerine üstlük kullanılmış Kablo verdiler, Kessinlikle taahüt olayı olmasa 1 saniye kalmayacağım bir iss.

Kablolarımız eskiymiş Bu sebeple internet sürekli kesiliyor turknet'in söylediği bu Superonline ise bu kabloları bedavaya değiştirebileceğini söylemişler doğru mu
Evet. Apartman girişinden dairenize kadar tüm masraf Sol’e ait. Olmasa bile gelip çekiyorlar.

Öneriyormusunuz anlamadim

Evet. Apartman girişinden dairenize kadar tüm masraf Sol’e ait. Olmasa bile gelip çekiyorlar.
Ama bizimiler degisicek degisimi ücretsiz yaparlarmi sonucta 0 degil

Ayrica suanda 100 kullanıyoruz hangi paketi onerirsin alt yali 100 destekliyor

Sen başvuru yap ve kalan herşeyi onlara bırak. Kesintisiz hizmet sunarlar. İlk ayda yasal hakkın beğenmezsen iade edersin.

Sonuna kadar önermiyorum, Verdikleri hizmet kalitesi (Hız vb,) İyi ancak, Müşteri anlayışı dediğim gibi 0, Ama tabi kimine iyi muamele yapılmıştır kimine kötü bilemem, Kiminin Altyapısını'da iyi hız, ping verir kiminin altyapısın'da kötü, Son tercih sizin.

So öneriyorum yazmissin şimdi önermiyorum anlamadım turknetteyim değiştirmek istiyorum önerin nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…